• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

08.01.2018

08:16

JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA KOJI JE UBIO STARICU IZ ŽABARA: Baka Hristina je bila fina, ali sam MORAO DA JE ZAKOLJEM!

Vesti

JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA KOJI JE UBIO STARICU IZ ŽABARA: Baka Hristina je bila fina, ali sam MORAO DA JE ZAKOLJEM!

Podeli vest

Goran M. (47) iz Velike Plane uhapšen je uoči Božića zbog sumnje da je pre tri mesca ubio penzionerku Hristinu Ilić (81) iz sela Porodin kod Žabara, kada ju je nožem preklao, a potom iz kuće odneo zlato i novac

On je pred sudijom priznao da je počinio ovaj užasan zločin i njemu je određen pritvor od 30 dana.

Zaklana u predsoblju, pa odvučena u kupatilo: Ubice su znale šta se dešava u Kristininoj kući, postoji dokaz

JEZIVI DETALJI SUROVOG ZLOČINA KOD ŽABARA: Mučili i ubili penzionerku, pa pili kafu i jeli čokoladu!

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni poznavao porodicu nesrećne bake, kao i da je imao saučesnika.

- Nakon hapšenja je priznao da je i ranije dolazio u tu kuću, a da je Hristini rekao kako poznaje njene sinove. Rekao je kako je ona "fina žena, ali je morao da je ubije" kako bi pokupio njen novac i nakit- rekao je izvor blizak istrazi.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 30. septembra 2017. godine u porodičnom domu Hristine, gde je bila sama pošto je snaja dan ranije otišla u banju. Iskasapljeno telo je pronašao unuk, dan kasnije, kada je sa ocem došao da poseti baku.

- Ležala je u lokvi krvi u kupatilu. Imala je nekoliko uodnih rana nanetih nožem, ruke su joj bile vezane, a preko usta zalepljen selotejp. Na lavabou su stajale dve šoljice iz kojih je neko pio kafu- ispričao je tada unuk.

UŽAS! BAKU HRISTINU MUČIO I ISKASAPIO KOMŠIJA? Monstruozni ubica devizne penzionerke JOŠ NIJE UHAPŠEN!

Inače, Momčilo Ilić, Hristinin sin, nakon hapšenja je izjavio kako osumnjičenog ne poznaje iako je on tvrdio da je navodno radio kod njegovog brata. 

- Kažu da je navodno dolazio u kuću kod snaje i pokojnog brata. Ukoliko je to istina, onda je znao za video-nadzor, pa je lako mogao da ga onesposobi u noći ubistva.

Inače, prema rečima Ilića, u Porodinu su meštani proveli tri meseca u strahu da ne dožive sudbinu njegove majke, pa su žene spavale jedne kod drugih, dok su muškarci naoružani čekali provalnike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija