• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer

08.01.2018

10:44

FANTOM PROGANJA LEGIJINU BIVŠU ŽENU! Tri puta joj provaljivao u kuću, a svaki put URADIO ISTU JEZIVU STVAR!

Vesti

FANTOM PROGANJA LEGIJINU BIVŠU ŽENU! Tri puta joj provaljivao u kuću, a svaki put URADIO ISTU JEZIVU STVAR!

Podeli vest

Maja Luković, bivša supruga najpoznatijeg srpskog zatvorenika Milorada Ulemeka Legije, alarmirala je prošle nedelje policiju i prijavila da joj se nepoznata osoba mota po kući na Voždovcu

Patrola koja je izašla na teren pretresla je dom Lukovićeve, ali ništ sumnjivo nije pronašla.

Ona se nije smirila nakon intervencije policije, pošto je za godinu dana tri puta pozivala policiju zbog "fantoma" koji joj vršlja po kući.

- Drugog dana ove godine, nekoliko sati posle ponoći, Maja Luković je telefonom pozvala policiju i prijavila da sumnja da je neko u njenoj kući. Policajci su na licu mesta zatekli nju, njenu i Legijinu ćerku Nikoliju i dvoje njenih prijatelja. Lukićeva im je rekla da su se vratili iz grada i da su u kući čuli neobične zvuke dok je pokušavala da otključa vrata, zbog čega se uplašila i pozvala policiju - kaže izvor.

JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA KOJI JE UBIO STARICU IZ ŽABARA: Baka Hristina je bila fina, ali sam MORAO DA JE ZAKOLJEM!

Na kraju intervencije policajci su pretražili sve prostorije po kući, ali nikoga nisu našli.

Ono što je veoma interesantno jeste da je ovo treći put DA Legijina bivša žena poziva policiju zbog uljeza u kući.

Sve je počelo decembra 2016. godine kada je policija rasvetlila slučaj i privela bosanskog državljanina V.S. koji je, kako se ispostavilo, pokušao da ukrade alat koji su majstori ostavili unutra.

Lukovićeva je septembra 2017. uputila policiji još jedan poziv, ovoga puta zbog bizarnosti slučaj je zbunio policajce.

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ ISKOPIRANO U RUMUNIJI?! Krvavi zločin dogodio se pre deset godina, ali i danas nije do kraja rešen!

- Legijina bivša žena je prijavila da joj je kuća obijena, ali da ništa ne nedostaje, osim što je neko spavao u njenom krevetu - rekao je izvior.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija