• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2018

15:54

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ADVOKATA ZRELECA! Vladimir Šaranović pao u okolini Zrenjenina!

Vesti

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ADVOKATA ZRELECA! Vladimir Šaranović pao u okolini Zrenjenina!

Podeli vest

Policija je uhapsila nedaleko od Zrenjanina Vladimira Šaranovića (41)) zbog postojanja osnova sumnje da je decembra 2015. godine počinio krivično delo teškog ubistva nad advokatom Vladimirom Zrelecom (50)

Šaranović je u decembru 2015. pucao u Zreleca, a nedavno se krišom vratio iz inostranstva u Srbiju, gde je, prema saznanjima MUP, planirao da pokrene posao sa drogom! 

Brzo je lociran ali je tada uspeo da pobegne specijalcima policije iz zgrade u kojoj se krio na Kanarevom brdu u Beogradu!

Policija je tada u iznajmljenom stanu koji je Šaranović koristio pronašla veću količinu heroina, spremnog za dalju prodaju, kao i njegova lična dokumenta!

Za sada još sa sigurnošću nije utvrđen koji je motiv napada na advokata Vladimira Zreleca 2015. I sam Zrelec nije puno sarađivao sa policijom nakon napada, pre nego što je podlegao povredama.

Po jednoj verziji, Zrelec se našao usred krvavog rata između klanova Slobodana Šaranovića i Luke Bojovića. Zrelec je bio deo advokatskog tima koji je Slobodana i Ratka Koljenšića zastupao u slučaju ubistva Lukinog brata Nikole Bojovića.

Po drugoj verziji, Zrelec je imao neraščišćene račune sa nekim moćnim ljudima iz podzemlja, kojima ili je dugovao novac, ili nije obavio posao, a uzeo im je pare.
 
Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Šaranović je odmah posle Zrelecovog ubistva pobegao u Crnu Goru. Otad mu se izgubio svaki trag, sve dok policija nije dobila informaciju da se krišom vratio u Srbiju.

- Šaranović nema dosije u policiji. On nije rođački povezan sa pokojnom braćom Šaranović, Slobodanom i Branislavom, koji su bili veoma uticajni u srpskom i crnogorskom podzemlju, iako je duži vremenski period, pa i u vreme ubistva Vladimira Zreleca, radio za Slobodana - kaže naš sagovornik. 

Vladimir Šaranović je identifikovan kao Zrelecov ubica na osnovu snimaka sigurnosnih kamera u blizini mesta napada na beogradskoj opštini Vračar.

public/facebook

Podsetimo, advokat Vladimir Zrelec teško je ranjen 1. decembra 2015, kada je napustio kancelariju i seo u svoj "reno senik". 

Napadač mu je tada prišao i u njega ispalio šest metaka iz pištolja, od kojih su četiri pogodila Zreleca. Nakon pucnjave, utrčao je u "alfa romeo", koji je dojurio niz ulicu i "pokupio" ga. 

"Alfa" je ubrzo potom pronađena zapaljena na poljskom putu koji povezuje Kanarevo brdo i Miljakovac sa Resnikom. 

Zrelec je tri nedelje kasnije podlegao povredama u bolnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija