• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.01.2018

07:45

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU! Jedna osoba povređena!

Vesti

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU! Jedna osoba povređena!

Podeli vest

Jedna osoba zadobila je tokom noći povrede vatrenim oružjem na Novom Beogradu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Kako je objasnila, Hitnoj pomoći prijavljeno je u 20.11 časova da je osoba upucana u ulici Agostina Neta, ali je povređena osoba odvezena privatnim vozilom, pre nego što je nadležna ekipa stigla.

Još četiri osobe lakše su povređene tokom noći u dve saobraćajne nesreće u Beogradu. 

U udesu u Bulevaru kralja Aleksandra u 21.30 časova povredjen je muškarac (61), koji je prevezen u Urgentni centar. 

Tri mladića, starosti od 23, 24 i 25 godina, povređena su u saobraćajnoj nesreći u 21.10 časova u ulici 11. krajiške divizije na Labudovom brdu, i odvezena u Urgentni centar. 

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 106 puta, od kojih 13 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesniici, astmatičari, hipertoničari i osobe s virusnim temperaturama respiratornog i stomačnog porekla. 

U Beogradu su juče tokom dana zabeležene četiri saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 154 puta, od kojih 29 na javnom mestu, dodala je Macura.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija