• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Večernje novosti

10.01.2018

23:33

SUPRUGU UDAVIO KONOPCEM, PA SE UBIO:  Istragom rasvetljena porodična tragedija kod Obilića!

Vesti

SUPRUGU UDAVIO KONOPCEM, PA SE UBIO: Istragom rasvetljena porodična tragedija kod Obilića!

Podeli vest

Branislav Milić (55) iz Babinog Mosta kod Obilića udavio je konopcem suprugu Goricu (50) a potom je izvršio samoubistvo, rezultati su dosadašnje istrage 

Prema nezvaničnim saznanjima, nema pokazatelja da je treća osoba učestvovala, već da je suprug koji je izvesno vreme imao psihičkih problema zadavio suprugu a potom sebi presudio ubodima nožem.

Inače, supružnici su pronađeni u ponedeljak uveče mrtvi u svojoj kući u ovom kosmetskom selu. 

Njihova beživotna tela u zaključanoj kući pronašli su rođaci prijavivši slučaj kosovskoj policiji koja je u utorak ujutru obavila uviđaj, dok su njihova tela prosleđena na obdukciju u Prištinu.

TRAGEDIJA KOD OBILIĆA: Pronađeni mrtvi supružnici, sumnja se u UBISTVO I SAMOUBISTVO?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija