• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

11.01.2018

09:01

EVO ŠTA JE ZORAN MARJANOVIĆ REKAO NA PSIHIJATRIJSKOM VEŠTAČENJU: Voleo sam moju Jelenu, imali smo neraskidivu vezu! NISAM JE UBIO!

Vesti

EVO ŠTA JE ZORAN MARJANOVIĆ REKAO NA PSIHIJATRIJSKOM VEŠTAČENJU: Voleo sam moju Jelenu, imali smo neraskidivu vezu! NISAM JE UBIO!

Podeli vest

Veštak psihijatar je već posetio Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru, ali kompletno veštačenje njegove uračunljivosti još nije završeno

Kako kaže izvor upućen u slučaj, Marjanović je obavio samo jedan u nizu razgovora sa veštakom psihijatrijske struke u kojem je pričao o danu kada je Jelena nestala, o svom odnosu sa Jelenom i ostalim članovima porodice, ali i o odnosima Jelene i njegove porodice.   

- Cilj ovog veštačenja je da se utvrdi da li je osumnjičeni bio uračunljiv, u stanju smanjene uračunljivosti ili u neuračunljivom stanju kada se zločin dogodio, kao i to da li eventualno pati od nekog duševnog poremećaja. Da bi veštaci došli do zaključka, moraju da obave nekoliko razgovora s njim, jedan svakako nije dovoljan. Kada stručnjaci urade kompletnu analizu Zoranove ličnosti, svoj zaključak i mišljenje dostaviće Višem tužilaštvu koje vodi istragu - objašnjava sagovornik.

PSIHIJATRI PREGLEDALI ZORANA! Njihov izveštaj daće odgovor na KLJUČNO PITANJE u istrazi ubistva Jelene Marjanović!

Kako se nezvanično saznaje, Zoran je na početku veštačenja ponovio sve ono što je prethodnih 20 meseci pričao u policiji i javnosti, a psihijatru je rekao da je on voleo suprugu i da su njih dvoje imali neraskidivu vezu.

- Zoran je navodno rekao da je Jelenina i njegova ljubav bila velika i da se tokom zajedničkog života maltene nisu razdvajali. Da je tako bilo i tog kobnog dana, kada je Jelena nestala. Zoran je ponovo ispričao šta se dešavalo tog 2. aprila i ponovio je da je sa Jelenom i njihovom ćerkom otišao na nasip Crvenka, da je Jelena trčala i da je u nekom trenutku nestala - ispričao je nezvanično sagovornik.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovaj STRAVIČAN PRIZOR su videli forenzičari KADA SU PRONAŠLI TELO JELENE MARJANOVIĆ!

On je napomenuo i da je Zoran navodno ispričao veštacima kako je izgledala njegova kuća nakon Jelenine smrti.

- Rekao je da je kuća bila jeziva, puna plača i tuge i da nije bilo lako živeti tu, ali da je on mnogo hrabar čovek - kaže sagovornik i dodaje da je Zoran sve vreme tokom razgovora insistirao na tome da je njegova porodica nepravedno stavljena na stub srama, ali da će njih njihova vera i religija osloboditi i spasti, pošto je on pravoslavac.

Izvor naglašava da je na veštacima zadatak da utvrde da li je ova Marjanovićeva priča, koju je sve vreme od otkrivanja zločina servirao javnosti i nadležnim organima, a sada i njima, tačna ili je reč o glumi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59