• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

11.01.2018

15:35

POLOMIO MAJCI REBRA, PA JE ZADAVIO, DOBIO 30 GODINA! Monstrum iz Požarevca ležaće na robiji DO STAROSTI!

Vesti

POLOMIO MAJCI REBRA, PA JE ZADAVIO, DOBIO 30 GODINA! Monstrum iz Požarevca ležaće na robiji DO STAROSTI!

Podeli vest

Saša Nikolić (42) osuđen jer je 7. oktobra 2016. majci Gordani (64) najpre polomio rebra, pa ju je zadavio golim rukama, a onda zapalio kuću da prikrije tragove

Saša Nikolić (42) iz Požarevca osuđen je pred Višim sudom u Požarevcu na 30 godina zatvora jer je 7. oktobra 2016. u porodičnoj kući krvnički pretukao i golim rukama zadavio svoju majku Gordanu Nikolić (64)!

Zasluženo
Tužilaštvo se neće žaliti na presudu jer smatra da je dosuđena kazna adekvatna

Monstrum je zatim zapalio kuću kako bi prikrio tragove, ali je zločin brzo rasvetljen i Saša je uhapšen!

Tužilaštvo je tražilo maksimalnu kaznu od 40 godina za Nikolića, ali kako smo saznali, oni se neće žaliti na presudu jer smatraju da je dosuđena kazna adekvatna. Žalbu će, međutim, verovatno podneti advokat optuženog Dmitar Krstev.

Za teško ubistvo, za šta je Saša optužen, zakonom je zaprećena kazna od 10 do maksimalnih 40 godina zatvora.

JEZIVI DETALJI SUROVOG ZLOČINA U POŽAREVCU: Zadavio majku jer ga je prijavila za nasilje!

Iako su u policiji bili potpuno uvereni da je Nikolić posle zločina podmetnuo požar u kući, za to nije bilo dovoljno dokaza, pa se sud time nije ni bavio.

Stidela se sina nasilnika

Gordanine bivše kolege iz fabrike "Bambi" ispričale su nam da je ona nerado pričala o svom sinu.
- Radije je pričala o cveću, koje je gajila u bašti, nego o svom sinu. Saša je od malih nogu bio problematičan. Znali smo da se često svađaju, ali niko nije slutio da je on takav monstrum da ubije rođenu majku - rekao nam je Gordanin kolega.

- Nikolić je i pre ubistva bio pravosnažno osuđen zbog psihičkog i fizičkog nasilja nad svojom majkom. On je Gordanu maltretirao duže vreme, a zadavio ju je samo dva dana nakon što ga je ona poslednji put prijavila policiji. Nakon prijave požara u Gordaninoj kući, 7. oktobra 2016, vatrogasci su tamo zatekli njeno telo, pa je pozvan i tužilac radi uviđaja. Tužilac je naložio obdukciju tela, koja je utvrdila da se Gordana nije ugušila u požaru već da je zadavljena. Takođe, tada su utvrđene i brojne povrede po Gordaninom telu, kao i dva slomljena rebra - kazao je naš izvor iz policije.

Inače, policija je od početka istrage sumnjala na Sašu, jer su svi rođaci i komšije posvedočili da je on godinama bio nasilan prema svojoj majci.

- Temeljnom istragom prikupljeno je dovoljno dokaza da bude priveden, nakon čega je pao na poligrafu - kazao je naš izvor.

Gordanin komšija ispričao nam je posle zločina da je ona bila dobra i vredna žena i da je penziju stekla radeći u fabrici "Bambi".

- Sa mužem, građevincem, podigla je kuću na sprat. Međutim, muž joj je pre sedam, osam godina pao s krova i poginuo. Oni su bili fini ljudi, dobili su ćerku i problematičnog sina. Često smo čuli svađe iz njihove kuće, pa se ćerka sa mužem u međuvremenu iselila odatle - ispričao je jedan komšija posle zločina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija