• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.01.2018

19:00

ZORANA MARJANOVIĆA OSTAVILA ŠVALERKA: Ljubavnica  osumnjičenog za surovo ubistvo supruge Jelene, NAPUSTILA KUĆU JER SU JE UKUĆANI MALTRETIRALI?!

Vesti

ZORANA MARJANOVIĆA OSTAVILA ŠVALERKA: Ljubavnica osumnjičenog za surovo ubistvo supruge Jelene, NAPUSTILA KUĆU JER SU JE UKUĆANI MALTRETIRALI?!

Podeli vest

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je ubio suprugu Jelenu, iselila se iz kuće u Borči navodno jer su je članovi njegove porodice maltretirali. Zoka ni na Fejsbuku više ne podržava Zorana

Zorica Zoka Mitrović (32) napustila je svog ljubavnika Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu u Borči! Zorica se, prema tvrdnjama Zoranovih komšija, pre pet dana iselila iz kuće Marjanovića navodno jer su je članovi njegove porodice maltretirali i tretirali kao kućnu pomoćnicu!

Da je Zoka veoma ljuta na Marjanoviće pokazuje i činjenica da ona ni Zorana ni članove njegove porodice više ne podržava na društvenim mrežama i potpuno ih ignoriše!

Glavom bez obzira

Komšije porodice Marjanović ispričale su nam da su do pre pet dana redovno viđali Zoku kako ulazi i izlazi iz njihove kuće.

Služavka
Zorica im je postala služavka, čistačica, bebi-siterka... Čula sam da ju je čak i Vladimir Marjanović seksualno spopadao
Rada Matić

- Međutim, pre pet dana Zoka je ljutito izašla iz kuće noseći torbe i kofer. Bilo je očigledno da se iselila odatle i od tada se više nije pojavljivala kod Marjanovića. Mora da je tamo pala neka teška svađa, ko zna zbog čega - kazao nam je Zoranov komšija.

Da je Zorica napustila Zorana zbog njegove porodice potvrdila nam je i Rada Matić (35) iz Beča, njegova bivša ljubavnica, koja je sa njim razmenjivala ljubavne poruke 2016, samo mesec dana nakon Jeleninog ubistva.
- Čula sam da je Zoka pre pet dana glavom bez obzira pobegla iz te kuće. Pobegla je jer su Marjanović počeli da je maltretiraju. Znam to vrlo dobro jer sam u kontaktu sa ljudima bliskim i Zoki i Marjanovićima! Zorica im je postala služavka, čistačica, bebi-siterka... Čula sam da ju je čak i Vladimir Marjanović seksualno spopadao! Pa svako normalan bi pobegao posle svega toga - rekla je Matićeva.

RADA MATIĆ IZ BEČA PORUČUJE: Zoranu želim još 39 Novih godina u ćeliji!

Zoka je, prema njenim rečima, odmah zatim sve Marjanoviće izbacila sa liste "prijatelja" na svom Fejsbuk profilu.
- Izbacila ih je iz "prijatelja", a takođe im je zabranila i pristup Fejsbuk grupama za podršku Zoranu. Osim toga, ona već nedeljama ne objavljuje ništa u Zoranovu odbranu - ispričala je Rada i dodala:- Kada je pobegla od Marjanovića, Zoka nije znala kuda će, pa se obratila svom bivšem mužu za pomoć. On nije hteo da je primi, ali čula sam da joj je dao 18.000 dinara da joj se nađe, da iznajmi stan. Zoka sada traži posao kako bi mogla da živi samostalno.

Informer

Čeka ga duga robija

Rada smatra i da je Zorica u poslednje vreme izgubila veru da će Zoran biti oslobođen za ubistvo supruge.
- Verujem da je shvatila da će Zoran o svemu sudeći još nekoliko decenija provesti na robiji. Moram da priznam da mi je drago zbog ovakvog raspleta jer Zoranova ćerka Jana (6) neće više imati zlu maćehu - navela je Rada.

EVO ŠTA JE ZORAN MARJANOVIĆ REKAO NA PSIHIJATRIJSKOM VEŠTAČENJU: Voleo sam moju Jelenu, imali smo neraskidivu vezu! NISAM JE UBIO!

Podsetimo, Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge Jelene.

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Zoran 2. aprila 2016. u popodnevnim satima sa ćerkom Janom i Jelenom došao do početka nasipa u Borči. Jelena je zatim otišla da džogira tim nasipom, dok su je muž i ćerka čekali. U periodu između 16.49 i 17.30 Zoran je, navodno, ostavio ćerku Janu na početku nasipa, otrčao u susret Jeleni i ubio je. Potom se vratio po Janu, pozvao telefonom porodicu i prijatelje i rekao im da je Jelena nestala. Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Borči.

Sada podržava profesorku

facebook

Pošto Zorica Mitrović više ne podržava Zorana Marjanovića na društvenim mrežama, ona sad iz sve snage navija na Fejsbuku za psihologa Milu Alečković iz Obrenovca, kojoj su u decembru oduzeli hraniteljstvo nad jednom devojčicom sa Kosova. U jednom od poslednjih postova na svojoj Fejsbuk stranici, Zoka je objavila: "Podrška M. Alečković, da raskrinka zlotvore!" i "Podrška ovoj hrabroj ženi!".
Podsetimo, u Sektoru za brigu o deci i porodici u Ministarstvu za socijalnu politiku naveli su da je profesorki oduzeta devojčica jer su joj u toj porodici "rast i razvoj bili ozbiljno ugroženi".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija