• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2018

09:30

PRVA ISPOVEST "DAVLJENICE" SA ADE HUJE: Nisam Veljina švalerka, ali ON JE PREDLOŽIO DA KULIRAMO PORED REKE! U Dunav smo upali SLUČAJNO!

Vesti

PRVA ISPOVEST "DAVLJENICE" SA ADE HUJE: Nisam Veljina švalerka, ali ON JE PREDLOŽIO DA KULIRAMO PORED REKE! U Dunav smo upali SLUČAJNO!

Podeli vest

Andrijana J. (26) iz Beograda kazala je juče za Informer da nije u ljubavnoj vezi sa Veljkom B. (50), s kojim je u utorak bila u automobilu "ford" kad su upali u Dunav na Adi Huji u Beogradu

Ona je objasnila da je tog dana u 10 sati na Novom groblju prisustvovala sahrani svog prijatelja, koji je nekoliko dana pre toga nastradao u udesu.

- Veljko se sam ponudio da me vozi. Ne treba da obrazlažem u kakvom sam emotivnom stanju bila. Veljkova ideja je bila da odemo na kafu negde na obalu jer ga reka smiruje, to nije bila moja ideja, kao što je on to tvrdio za medije. Meni je bilo svejedno jer sam duhovno bila potpuno odsutna. S obzirom na to da je duplo stariji od mene i dobar drug člana moje uže porodice, osećala sam se sigurnom - navela je Andrijana.

PROGOVORIO VELJKO KOJI SE S PRIJATELJICOM SURVAO U DUNAV: Nije švaleracija, Andrijana mi je rekla da se tu oseća spokojnije, da je voda smiruje - A ONDA SMO SE ZAMALO UDAVILI!

Veljko se, prema njenim rečima, bez najave spustio kolima preko rampe do same vode i zaustavio vozilo.

- Nismo stigli ni da shvatimo šta se dešava, a vozilo je krenulo samo od sebe, iz meni nepoznatog razloga. Nisam znala čime bih ja to mogla da sprečim. U sekundi vozilo je završilo u uzburkanom Dunavu, a matica je počela da nas nosi ka sredini reke. Moj prozor je već bio otvoren. Zahvaljujući prisebnosti, uspeli smo da se izvučemo iz vozila koje je potonulo kao "Titanik" i da se dočepamo jednog čamca, koji je sajlom bio privezan za nasip - priča Andrijana.

(VIDEO) BIZARNI DETALJI NESREĆE KOD ADE HUJE! V.B. (50) i A.J. (26) parkirali su ford na obali Dunava, A ONDA JE AUTO SAM KRENUO...

Veljko je, kaže ona, uspeo da izađe iz auta i pokušao je i nju da izvuče, ali nije mogao.

- Sa obližnjeg ukotvljenog broda je dotrčao mladić i uz njegovu pomoć izašla sam na suvo. On me je odmah izuo i kazao mi da u čarapama otrčim do njegovog broda, gde su me utoplili i zamenili mi natopljenu odeću njegovom suvom i zvali hitnu pomoć, jer sam ja provela oko 15 minuta u ledenoj vodi. Odvezena sam u Urgentni centar, gde su stigli moji roditelji i odveli me kući. Sve implikacije o nekom ljubavnom zanosu sa Veljkom i komentari "šta radi 26-godišnja devojka sa 50-godišnjim muškarcem u kolima na obali Dunava" su zlonamerni i neistiniti - poručila je Andrijana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija