• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

12.01.2018

13:14

KRVAVA TUČA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU U BATAJNICI! Momku (20) SMRSKALI LOBANJU bejzbol palicom!

Vesti

KRVAVA TUČA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU U BATAJNICI! Momku (20) SMRSKALI LOBANJU bejzbol palicom!

Podeli vest

Beogradska policija traga za mladićem ili više njih koji su noćas dva sata nakon ponoći bejzbol palicom smrskali glavu L. Đ. (20)

Kako Alo saznaje, policija je došla do informacija da se prebiijanje L. Đ. (20) dogodilo u Batajnici u dvorištu Osnovne škole "Stanislav Golubović".

Nesrećni mladić primljen je u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama glave i tela. 

- Ne zna se da li ga je tukla jedna osoba ili više njih. Tokom uviđaja smo saznali da je pretučen bejzbol palicom, ali se ne zna razlog - objašnjava naš sagovornik iz policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija