• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf,rs/informer.rs

12.01.2018

20:24

DRAMA U ZATVORU U NIŠU: Osuđenik hteo da skoči s krova, obezbeđenje ga uverilo da se predomisli

Vesti

DRAMA U ZATVORU U NIŠU: Osuđenik hteo da skoči s krova, obezbeđenje ga uverilo da se predomisli

Podeli vest

Pripadnici službe obezbeđenja niškog Kazneno-popravnog zavoda sprečili su danas pokušaj samoubistva tridesetogodišnjeg osuđenika koji se popeo na krov jednog od zatvorskih paviljona i pretio da će skočiti sa visine od oko devet metara

Kako se saznaje, incident se dogodio danas oko 17.30 sati tokom redovne šetnje zatvorenika.

- On se iznenada izdvojio iz grupe i uzverao se na krov zgrade koristeći skele postavljene zbog rekonstrukcije objekta. Kada se popeo na vrh, počeo je da viče da je nezadovoljan zbog terapije koja mu je jutros propisana.

Uprava zatvora odmah je pozvala ekipu Hitne pomoći, ali na sreću, nije bilo potrebe za njihovom intervencijom, jer su službenici obezbeđenja uspeli da ga ubede da odustane od samoubilačke namere, pa je posle 15 minuta sišao sa krova – kažu izvori upoznati sa ovim slučajem.

Kako se saznaje, mladić, rodom iz Bujanovca, se u niškom zatvoru nalazi od 2014. godine gde izdržava sedmogodišnju kaznu zbog teških krađa. Do ovog događaja nije pokazivao incidentno ponašanje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija