• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.01.2018

16:55

(JEZIVO) MRTVOJ JELENI PRSTE POTAPALI U VARIKINU: Slike sa uviđaja ključni dokaz da JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU U BORČI!

Vesti

(JEZIVO) MRTVOJ JELENI PRSTE POTAPALI U VARIKINU: Slike sa uviđaja ključni dokaz da JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU U BORČI!

Podeli vest

Prsti na mrtvoj Jeleni Marjanović (33) bili su potopljeni u neko jako hemijsko sredstvo, poput varikine, kako bi se uklonili biološki tragovi ubice, a to se jasno vidi na fotografijama koje ekskluzivno objavljuje Informer. Ovo je ujedno i ključni dokaz da Jelena nije ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016, već nešto ranije na nepoznatoj lokaciji

Sa mrtve Jelene su potom hemijskim sredstvima uklonjeni tragovi zločina i presvučena je u čistu garderobu i patike, na kojima nije bilo tragova krvi i blata! Zatim je njeno telo odneto do nasipa u Borči, gde je bačeno u obližnji kanal!

Desetak prolaznika

Slike koje Informer objavljuje ukazuju da je ubica, koji je najverovatnije imao i pomagače, brižljivo uklanjao tragove sa mrtve pevačice "Granda", za šta ne bi imao vremena da je ona 2. aprila 2016. presretnuta i nasmrt pretučena na nasipu u Borči, usred dana, kad je tamo bilo desetak prolaznika.

Hitna opet došla po Miloša

Miloš Marjanović, rođeni brat Zorana Marjanovića, prevezen je u četvrtak uveče u Kliničko-bolnički centar Zemun zbog jakih bolova usled problema sa bubrezima. On je u toku noći počeo da povraća, pa su ukućani pozvali Hitnu pomoć, koja je intervenisala, ali mlađem Marjanoviću nikako nije bilo bolje, pa je prevezen u bolnicu. Miloš je, inače, sličan napad imao i 28. decembra, kada je završio u KBC Zemun. Tamo nije zadržan, pa je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Pritom, na Jeleninoj garderobi i na patikama nije bilo tragova krvi i blata, što takođe ukazuje da nije usmrćena na nasipu ili u kanalu. Takođe, patike i gornji deo trenerke nađeni su u šipražju, u blizini mesta gde je nađeno telo, ali ih pas tragač nije nanjušio u noći potrage između 2. i 3. aprila 2016. To može samo da znači da ih Jelena nije ni nosila kad je ubijena i da su bili čisti i oprani!

Sve ovo ukazuje da je ubica brižljivo tretirao i mesto gde je nađeno Jelenino telo, kako bi istragu usmerio u pogrešnom pravcu!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, Jelenini bliski prijatelji su bili upućeni u to da su njeni prsti bili tretirani nekim jakim hemijskim sredstvom. Zato su izveli eksperiment kojim su se uverili da se isti efekat oštećenja laka na noktima ostvaruje i potapanjem prelakirane plastike u varikinu (na slici)!

Informer

Kad smo došli u posed ovih fotografija, pozvali smo za komentar Nenada Šipku iz Centra za forenzička istraživanja (CFI), koji je i najveći protivnik policijske i tužilačke teorije da je Jelena Marjanović ubijena na nasipu 2. aprila 2016.

'Opremljen'

Teško je poverovati da bi ubica iz redova slučajnih prolaznika nosio sa sobom neku od ovakvih hemikalija, da mu se nađe...Nenad Šipka, direktor CFI

U CFI su potpuno uvereni da zadavanje udaraca nije moglo nastati u samoj vodi.

- Nepostojanje tragova krvi na obali kanala i na obližnjem šiblju, na Jeleninoj majici, i nepostojanje tragova blata na Jeleninoj patici, čarapama i trenerci isključuju mogućnost da je zadavanje udaraca bilo na ovoj lokaciji. Samo mesto pronalaska Jelenine patike, kao i položaj te obuće, upućuje na to da je ona tamo namerno bačena. Odvezane pertle patike takođe ukazuju na to da patika nije spala sa Jelenine noge. I čistoća pertli isključuje mogućnost da su bile u vodi ili blatu. Isto važi i za platno i đon patike - navodi Šipka.

Prema njegovim rečima, i odbačeni gornji deo trenerke pokazuje zašto Jelena nije pronađena u prvom danu i noći pretrage.

Informer

- Da ju je Jelena nosila, morali su je osetiti psi tragači, koji su nekoliko puta prošli neposredno pored lokacije gde je trenerka kasnije pronađena. Što se tiče tragova oštećenog laka na noktima, tvrdim da oni nisu mogli nastati dužim boravkom tela u vodi, već jedino dejstvom nekog hemijskog sredstva. Teško je poverovati da bi ubica, iz redova slučajnih prolaznika, nosio sa sobom neku od ovakvih hemikalija sa sobom, da mu se nađe... - zaključio je Šipka.

Ćerka ga čekala

Podsetimo, Jelenin muž Zoran Marjanović je 15. septembra 2017, posle 17 meseci istrage, uhapšen kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge, i još je u pritvoru.

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Zoran 2. aprila 2016. u popodnevnim satima sa ćerkom Janom i Jelenom došao do početka nasipa u Borči. Jelena je zatim otišla da džogira tim nasipom, dok su je muž i ćerka čekali. U periodu između 16.49 i 17.30 Zoran je, navodno, ostavio ćerku Janu na početku nasipa, otrčao u susret Jeleni i ubio je. 

Informer

Potom se vratio po Janu, pozvao telefonom porodicu i prijatelje i rekao im da je Jelena nestala. Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Borči.

Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš, iskoristili su zakonsko pravo da ne svedoče u tužilaštvu. 

Tragovi očišćenog laka jasan dokaz!

Informer

Tragovi oštećenog laka na prstima ubijene Jelene dokazuju da su ubice pažljivo krile tragove, pa se rešile tela bacivši ga u kanal kod nasipa u Borči. Na patikama i čarapama pevačice nema blata, što takođe dokazuje da nije ubijena na nasipu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija