• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. V.

15.01.2018

08:46

JEZIVA TRAGEDIJA PORODICE ANGELOV: Krenuli na Srpsku novu godinu, pa POGINULI U STRAVIČNOM SUDARU!

Vesti

JEZIVA TRAGEDIJA PORODICE ANGELOV: Krenuli na Srpsku novu godinu, pa POGINULI U STRAVIČNOM SUDARU!

Podeli vest

Tročlana porodica Angelov, otac Zoran (47), njegova supruga Dragica (47) i njihov sin Igor (22) nastradali su u udesu na mostu kod zaječarskog sela Salaš. Oni su svojim vozilom prešli u suprotnu traku i udarili u kombi

Zoran Angelov (55), njegova supruga Dragica (47) i sin Igor (25) iz sela Grljan poginuli su preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći na mostu kod zaječarskog sela Salaš. Porodica Angelov kobnog dana je krenula u posetu ćerki Ivani i zetu Nenadu, sa kojima su planirali da proslave Srpsku novu godinu.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, do stravičnog udesa je došlo oko 14 časova, kada je "opel kadet" u kom se nalazila porodica Angelov iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u kombi brze pošte.

Informer

Automobil porodice Angelov je potpuno smrskan

- Nije poznato ko je vozio "opel". Verovatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom jer je put bio vlažan. Prešao je u drugu traku i čeono udario u kombi. Potom se u zadnji deo automobila porodice Angelov zakucalo drugo teretno vozilo i potpuno smrskalo "kadet" - navodi naš sagovornik i dodaje:

Tuga
Tek kada smo pristali da primimo injekcije za smirenje, rekli su nam da je Ivanina porodica poginula Nenad, Ivanin nevenčani suprug

Ćerka trebalo da se udaje

U kući porodice Angelov juče se skupila njihova rodbina, kao i mnogobrojni prijatelji. Svi su imali samo reči hvale za Zorana, Dragicu i Igora, koje su opisivali kao veoma vredne i dobre domaćine.- Zadnji put kada sam sa njima razgovarao pričali su da njihova ćerka Ivana uskoro treba da se udaje. Ipak, to nisu dočekali. Ovo je zaista velika tragedija - rekao je jedan od rođaka porodice Angelov.

- Zoran i Ivan su poginuli na mestu nesreće, dok je Dragica hitno prebačena u Zdravstveni centar u Zaječaru, ali je uprkos velikom trudu lekara podlegla teškim povredama koje je zadobila u saobraćajci.

Šokirana Ivana Angelov, kod koje je njena porodica krenula na proslavu Srpske nove godine, kaže da je zvala majku Dragicu oko 13 časova.

- Rekla mi je da su na benzinskoj pumpi i da uskoro stižu kod mene u selo Vidrovac kod Negotina. Jedva sam čekala da stignu. Međutim, prošlo je gotovo sat vremena, a njih nije bilo. Ponovo sam zvala majku, ali se nije javljala. Zatim sam na mobilne telefone zvala i oca i brata, ali niko nije odgovarao na moje pozive. Oko 17 časova pozvala me komšinica, koja mi je rekla da mi je familija u bolnici i da popijem nešto za smirenje - rekla je uplakana Ivana.

Njen nevenčani suprug Nenad je naveo da je odmah seo u auto i sa Ivanom se zajedno uputio ka Zaječaru.

- Kada smo stigli do mosta kod sela Salaš, primetio sam policijske patrole. Izašao sam iz auta, predstavio se policajcima i pitao ih šta se dešava. Jedan policajac mi je kazao da se desila teška saobraćajka. On mi je rekao da idemo u Zaječar, ali da ne vozim brzo da ne bismo sustigli kamion na kome je bio utovaren smrskani auto Ivaninih roditelja - priča Nenad.

On dodaje da su njih dvoje potražili lekara u zaječarskoj bolnici kako bi se informisali o stanju Ivanine porodice.

- Jedan lekar nam je rekao da sednemo, a onda nas je zamolio da primimo po injekciju za smirenje. Tek kada smo pristali i kada je lek počeo da deluje, rekli su nam da su poginuli Zoran, Igor i Dragica. Slomljeni od bola otišli smo u Grljan i počeli pripreme za sahranu - naveo je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija