• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

16.01.2018

08:16

ŽENI SE NAJČUVENIJI SRPSKI BEGUNAC! Čovek-mačka venčaće se u zatvoru sa DRUGARICOM IZ DETINJSTVA!

Vesti

ŽENI SE NAJČUVENIJI SRPSKI BEGUNAC! Čovek-mačka venčaće se u zatvoru sa DRUGARICOM IZ DETINJSTVA!

Podeli vest

Alen Cigler (38) poznatiji po nadimku Čovek-mačka, koji je dobio nakon spektakularnog bekstva iz zatvora u Subotici, rešio je da se iza zatvorskih zidina oženi 

Nakon što je pobegao iz zatvora, mesecima je mučio subotičku, a potom i celu srpsku policiju, jer je stalno izmicao poterama. Cigler sada robija u Padinskoj skeli, a osuđen je zbog razbojništva.

Datum venčanja još nije određen, a zavisi od odgovora nadležnih na molbu njegovog branioca, advokata Slavka Petrića.

IZBEGAVA PROBLEME

Od poslednjeg hapšenja, 2014. godine Alen se promenio. Ne pokušava da pobegne niti pravi probleme, a trenutno mu je jedina želja da ga po izlasku iz zatvora dočeka supruga.

- U pitanju je Alenova drugarica iz detinjstva, čiji identitet ne želi da otkrije. On zaslužuje ovu novu šansu zato što se od prvog dana zatvorske kazne ponaša primereno. On u zatvoru radi, a njegovo ponašanje je ocenjeno kao posebno dobro - kaže advokat Petrić.

Ova ocena zatvorske uprave ima posebnu težinu, ako se zna kako je Cigler dobio nadimak Čovek-mačka. Tokom šetnje u dvorištu subotičkog zatvora, Alen je rešio da pobegne, i to takoreći, pred očima svih.

ŽICA NA ZIDU ZBOG CIGLERA

Posle bekstva iz Okružnog zatvora u Subotici, Uprava za izvršenje zavodskih sankcija, pooštrila je mere kako bi se sprečila buduća bekstva zatvorenika. Na zidove svih zatvora u Srbiji postavljen je dodatni metar bodljikave i žilet žice kako nikome više ne bi uspelo ono što je Alen uradio - da usred dana preskoči zid.

- On se zaleteo kroz dvorište, uzverao se nekako uza zid kao mačka, i ušao u jednu od kancelarija na čijem prozoru nije bilo rešetaka. Prošao je kroz hodnik, i iskočio sa druge strane na ulicu, i pobegao - ispričao je svojevremeno jedan svedok njegovog bekstva.

Alen Cigler je od malena bio u sukobu sa zakonom. Još kao maloletnik je završio u KPD Kruševac. I odatle je pobegao zajedno sa saučesnikom. Onda je počeo da hara Suboticom.

- Počinio je niz razbojništva. Policija je uspela da identifikuje njega i saučesnika, i počela je potera. Cigler je skoro svakog dana zvao policajce, ako da je želeo da im se naruga, i da bude u centru pažnje. Njegov saučesnik je uhapšen, ali je Cigler uspeo da pobegne policajcima pred nosem - kaže sagovornik.

Tanjug

Zatvor u Padinskoj skeli

Ipak na kraju je uhvaćen i poslat u zatvor u Subotici. Ali, ni tamo se nije dugo zadržao zahvaljujući bekstvu.

Cigler je izmicao policajcima, sve dok, na kraju, nije bio ranjen.

HOROR U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI! Robijaš tvrdi da ga je cimer SILOVAO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija