• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

17.01.2018

22:10

(VIDEO) KRUPNA ZVERKA PALA S KOKAINSKIM DOLARIMA U HOTELU METROPOL: Evo kako je srpska policija uhapsila jednog od NAJUSPEŠNIJIH BIZNISMENA AUSTRALIJE!

Vesti

(VIDEO) KRUPNA ZVERKA PALA S KOKAINSKIM DOLARIMA U HOTELU METROPOL: Evo kako je srpska policija uhapsila jednog od NAJUSPEŠNIJIH BIZNISMENA AUSTRALIJE!

Podeli vest

Rohan Arnold, jedan od trojice uhapšenih Australijanaca, važi za jednog od najuspešnijih biznismena u Australiji

Naime, Arnoldova korporacija "ArnoldCo" obuhvata nekoliko privrednih grana: trgovinu čelikom, građevinske usluge, uvoz i izvoz, trgovinu mesom i stokom. 

Poslednji njegov mega-projekat odnosi se na izgradnju tržnice za prodaju žive stoke u gradu Mortlejku u australijskoj pokrajini Viktorija. Prema poslednjim vestima, izgradnja tržnice je pri kraju.

rohanarnold.com

Prema informacijama sa njegovog zvaničnog sajta, Arnold je rođen u Kanberi, gde se i obrazovao u sferi trgovine. Njegova karijera u proizvodnji čelika, kako se navodi na sajtu, traje već 20 godina.

Ipak, njegovo poslovanje nisu zaobišle afere, pa je 2013. godine bio na sudu jer je, navodno, prekršio australijske zakone poslovnog prava kada je ugasio jednu od svojih kompanije, pritom ostavši dužan plate radnicima.

Da podsetimo, trojica državljana Australije uhapšena su u utorak u Beogradu prilikom primopredaje oko 600.000 evra za koje se veruje da potiču od prodaje kokaina. Uz njih je uhapšen i jedan Libanac, zbog falsifikovanja dokumenata, a zaplenjen je i pištolj.

(VIDEO) AKCIJA POLICIJE U HOTELU METROPOL: Uhapšeno nekoliko osoba, među kojima i nekoliko stranaca!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija