• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

22.01.2018

08:42

MONSTRUM IZ RAKOVICE UBIJEN U ZATVORU?! Advokat trvdi da Marko Nikolić NIJE IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Vesti

MONSTRUM IZ RAKOVICE UBIJEN U ZATVORU?! Advokat trvdi da Marko Nikolić NIJE IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Podeli vest

Advokat Borivoje Borović, punomoćnik porodice Marka Nikolića (43), koji je bio optužen da je golim rukama zadavio sina Mihaila (4), a suprugu Maju Đorđević (38) izbo nožem više od 50 puta, podneo je krivičnu prijavu protiv NN izvršioca zbog sumnje da Nikolić nije izvršio samoubistvo, već da je ubijen u zatvorskoj ćeliji!

Nikolić je, prema zvaničnim informacijama, 30. decembra 2017. krhotinama ogledala koje je razbio u kupatilu ćelije u Centralnom zatvoru prerezao sebi grkljan. Preminuo je posle operacije u Urgentnom centru u Beogradu i četvorosatne borbe lekara da mu spasu život. Prethodno je istim staklom izbo i cimera iz ćelije koji je pokušao da ga spreči da digne ruku na sebe.

Uprava zatvora ćuti

Novinari su pokušali da dobiju odgovor od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija o ovom događaju, ali su oni odbili da govore o detaljima, navodeći da je istraga u toku.
- Obdukcioni nalaz s Instituta za sudsku medicinu u Beogradu po zakonu se dostavlja Višem javnom tužilaštvu u Beogradu koje u ovom slučaju vodi istragu. Obratite se njima za sve informacije, jer dok traje istraga, ne možemo da govorimo o slučaju - rekli su u ovoj ustanovi.

Protiv Marka Nikolića je u novembru 2017. bila podignuta optužnica za dvostuko ubistvo, posle čega su javnost i porodica ubijene Maje Đorđević očekivali da će krvava porodična drama, koja se odigrala 12. jula 2017. ispred Centra za socijalni rad Rakovica, dobiti epilog na sudu.

ZORAN MARJANOVIĆ PLAKAO ZA MONSTRUMOM?! Samoubistvo Marka Nikolića potreslo njegovog bivšeg CIMERA IZ ĆELIJE!

Advokat Borivoje Borović u izjavi za Alo otkriva da je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podneo krivičnu prijavu protiv NN izvršioca zbog sumnje da je njegov klijent ubijen u ćeliji i tražio da se sprovede istraga i utvrdi šta se dogodilo u zatvoru.

- Imam pravo da sumnjam da nije izvršio samoubistvo, već da je ubijen! Kao njegov branilac, a sada punomoćnik njegovih roditelja podneo sam krivičnu prijavu protiv NN izvršioca zbog krivičnog dela ubistva. Pisane izjave osmorice zatvorenika, koji su bili u kontaktu sa Nikolićem, upućuju da on nije izvršio samoubistvo. Nikolićevi roditelji su pre sahrane videli telo svog sina i tvrde da on na rukama nije imao ni najmanje ogrebotine od stakla! To je vrlo čudno jer je saopšteno da je on komadom razbijenog ogledala, navodno napadao cimere u ćeliji, a onda sebi prerezao vrat - navodi Borivoje Borović i otkriva zbog čega je posumnjao da je njegov branjenik digao ruku na sebe.

Informer

- Neki zatvorenici navode da je u ruci držao brijač, dok su drugi napisali da je imao komad razbijenog ogledala. Svi su izjavili da je neposredno pre događaja, navodno, krenuo da se brije. To je dosta čudno, jer ga je advokat Dačević iz moje kancelarije samo dan ranije posetio i svojim očima uverio se da je bio sveže obrijan! Nelogično je da je uoči spornog događaja krenuo na brijanje, kako su naveli zatvorenici, jer je dan ranije bio izbrijan. Izjave zatvorenika kao da su pisane na istom mestu i kao da su prepisane, ako se izuzme detalj oko sečiva koje pominju - navodi Borović i ističe da je njegov kolega Dačević razgovarao sa Nikolićem dan uoči tragičnog događaja.

TAJNO SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE! Na grobu ne piše ništa, a pored krsta stoji samo VENAC SA JEDNOM PORUKOM!

- Kada je otišao u posetu, Nikolić mu se žalio "da će biti ubijen". Kolega mi je rekao da je bio uplašen i izgubljen. Tražio je da ga i ja hitno posetim i dramatično ponavljao da se plaši za svoj život. Planirao sam da odem da ga vidim, ali sam 30. decembra obavešten da je navodno izvršio samoubistvo. U krivičnoj prijavi tražim da se hitno dostavi obdukcioni nalaz radi uvida kakve je povrede imao i čime su one bile nanete, da se saluša zatvorski lekar, koji je konstatovao smrt, kao i njegovi cimeri da bismo utvrdili šta se tačno odigralo u ćeliji i kako je nastupila smrt - kaže na kraju razgovora Borivoje Borović.

Hrvatski huligan sprečio krvoproliće u zatvoru?

Nikolić je pre samoubistva, prema nezvaničnim saznanjima, nasrnuo na jednog od cimera i teško ga povredio komadom razbijenog ogledala, jer ga je navodno pitao "zašto je ubio sina". Navodno, krvoproliće je sprečio Splićanin Hrvoje Baković (32), jedan od šestorice hrvatskih huligana, koji je uhapšen posle nereda na derbiju Partizan - Crvena zvezda. On je golim rukama pokušao da savlada Nikolića i izbije mu staklo. Međutim, razjareni Nikolić počeo je da se otima i zamahuje oštricom prema njemu, zbog čega je Splićanin zgrabio klupu, uspravio je kao štit i saterao ga u ćošak. Kada je shvatio da je savladan i da ne može da se suprotstavi Bakoviću, Nikolić je staklom koje je držao u ruci navodno sebi prerezao vrat.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko

pre 6 godina

Ne trošiti drzavne pare na ubice sto tražio to dobio

Laki

pre 6 godina

Borovicu ti si veliki izrod i Srbija i svet treba da se stide zasto postojis, razumem ja tvoju ljubav prema novcu, ali velicati monstruma kome ni sopstveno dete nije bilo svetinja govori o tebi kao čoveku, ustvari čovek i nisi nista ti nisi bolji od monstruma koji je zadavio sopstveno dete

mileta

pre 6 godina

B.B. SADA SI ME SKROZ RASPLAKAO,PA TI SI HUMANISTA STO RECE TVOJA DANA DRASKOVIC.TI DRZIS U RUKAMA SVO TUZILASTVO I SUDSTVO.NARCISOIDNI CG. MAFIJAS SA KRAVATOM .

Laki

pre 6 godina

Neznam odakle ti ideja o Dani Draskovic, kao nekome kome se divim njoj treba pomoc i ustanova zatvorenog tipa ,

Giša

pre 6 godina

Poruka za g.Borovića bolje je da branite nevine ljude po zatvorima koji se terete za ratni zločin nego monstruma koga u svim zatvorima svijeta čekala ista sudbina.

caslav

pre 6 godina

....neka čaša meda zagrči čašu žuči.....

jedanmanjelosidvanevina

pre 6 godina

nije mi jasno zasto nije bio u samici bio je opasnost za druge a i oni za njega

Borovicu sram te bilo

pre 6 godina

......zasto ga nisi "prevezao" privatnim avionom na najbolju kliniku u svetu, kada ti je toliko stalo do njega (njegovog novca!). Kakvih sve ima neljudi?! Mozda nameravas da mu podignes spomenik. Verovatno kod njegovih roditelja ima jos "para", na koje si racunao, a citav zivot se nisi nikada ni bavio necim postenim, ni - humanim! I, sta ako se utvrdi da je - "ubijen"? Koliji je tvoj - "deo"?

Gde god se vrte velike pare

pre 6 godina

.....tu je - Borovic! Kakvo je sudstvo, pravo i pravda, te advokati u Srbiji, ne bi me zacudilo da ova njegova "projekcija" - prodje! Samo me cudi, kako ga Milo Djukanovic nije uzeo za dozivotnog ministra pravde, jer su "braca" po - "dedine linije"!?

Ludodoba

pre 6 godina

Ovakve monstrume ne treba hraniti i izdrzavati o trosku drzave,takvi ne zasluzuju drugu sansu!!!Treba uvesti smrtnu kaznu pod hitno!!!

Ax

pre 6 godina

Bez tog lika svet je verovatno lepši i bezbedniji. Samo ako ga je neko tamo priklao, taj može da bude na slobodi veoma brzo. I onda opet imamo koljača koji slobodno hoda. I još jedna opaska koju sam već negde pomenuo. Niko se nije zapitao šta to treba da navede jednog oca da ubije svoje dete. Ubio je ženu, ali to se dešava i nije retkost, ali dete da otac ubije to je zaista retkost. Pogotovo kada se zna da su majke češće ubice dece od očeva.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija