• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Lazarević

25.01.2018

08:52

(FOTO) NARKOMAN IZ RUME ZAKLAO BABU, PA OTIŠAO U KLADIONICU! Nije htela da mu da PARE ZA DROGU!

Vesti

(FOTO) NARKOMAN IZ RUME ZAKLAO BABU, PA OTIŠAO U KLADIONICU! Nije htela da mu da PARE ZA DROGU!

Podeli vest

Srđan Milivojević (23) uhapšen zbog sumnje da je nožem iskasapio svoju baku Miru Šarac (63) * Svađa najverovatnije izbila jer žena nije htela da mu da pare za drogu * Policija ga našla kako mirno sedi u kladionici posle zločina

Srđan Milivojević (23) iz Rume uhapšen je juče zbog sumnje da je zaklao svoju babu Miru Šarac (63) u njenom stanu u rumskom naselju Igralište. Policija ga je pronašla u obližnjoj kladionici ubrzo posle zločina.

Džabe ga lečili
Roditelji su pokušavali da izleče Srđana od narkomanije, vodili su ga u Beograd na terapije, ali izgleda da od toga nije bilo ništaKomšinica

Kako Informer saznaje iz izvora bliskog istrazi, Srđan je juče oko podne došao kod bake najverovatnije da joj traži novac.

- Prema prvim nalazima istrage, izgleda da su se posvađali jer mu žena nije dala pare. Srđan je potegao nož, a Mira je pokušala da pobegne. Sustigao ju je u kupatilu i izmasakrirao je. Ubo ju je više puta nožem u vrat i druge delove tela. Potom je zaključao vrata od kupatila i potpuno hladnokrvno sedeo u dnevnoj sobi čekajući da se deda Boško vrati sa posla - kaže naš izvor.

U međuvremenu, Srđanova majka Biljana je bezuspešno pokušavala da dozove svoju majku telefonom. Kada je nije našla, pozvala je Srđana.

Informer

- Hladnokrvno joj je rekao da ne zna gde je baka, da je verovatno otišla u prodavnicu. Biljana je potom zvala svog oca Boška i rekla mu da je zabrinuta za majku - priča naš sagovornik.

Srđan je sve do četiri po podne sedeo sa lešom u stanu dok nije stigao deda Boško. Tada je pobegao iz stana.

- Kada je Boško stigao kući pretražio je sve prostorije, ali nije našao Miru. Hteo je da pogleda i u kupatilu, ali nije mogao da otvori vrata jer su bila zaključana. Lupao je, niko mu nije odgovarao. Onda je pogledao kroz svetlarnik i video Mirino krvavo telo na podu pored kade. Odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju - objašnjava naš sagovornik.

Informer


Policija iz Sremske Mitrovice je sa tužiocem obavila uviđaj. Telo pokojne Mire Šarac poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a inspektori su se dali u potragu za Srđanom. Ubrzo su ga našli kako mirno sedi u obližnjoj kladionici.

Komšije Mire Šarac, penzionerke Fabrike obuće "Fruška gora" u Rumi koja je sa mužem Boškom živela u jednosobnom stanu u prizemlju zgrade u naselju Igralište, u potpunom su šoku.

- Stan je pun krvi, videla sam u prolazu. Strašno! U tom stanu bila sam hiljadu puta. Pokojna Mira mi je bila vrlo dobra prijateljica i svima nama draga komšinica. Jadna žena, još ne možemo da dođemo sebi. Njen unuk Srđan, koji stanuje sa roditeljima i sestrom u blizini, često je dolazio ovde, pretpostavljamo po pare za drogu. Bio je narkoman. Njegovi roditelji su bili uporni da ga izleče, vodili ga u Beograd na terapije, ali izgleda da od toga ništa nije bilo - ispričala je komšinica koja je želela da ostane anonimna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija