• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2018

20:22

POŽAR DIGAO CEO  VMA NA NOGE:  Ugašena vatra, koja je  izbila na odeljenju hematologije!

Vesti

POŽAR DIGAO CEO VMA NA NOGE: Ugašena vatra, koja je izbila na odeljenju hematologije!

Podeli vest

Manji požar koji je izbio na VMA, brzom reakcijom vatrogasaca saniran je u 20.30 sati, a u njemu nije bilo povređenih osoba. Zbog gustog dima, izvršena je evakuacija pacijenata i osoblja sa viših spratova na niže

Vatra je izbila u delu Poliklinike VMA, odnosno funkcionalne dijagnostike reumatologije i hematologije u kojima nema ležećih pacijenata.

U požaru koji je izbio u kabinetu za reumatologiju u polikliničkom delu VMA niko nije povređen, rekao je glavni dežurni hirurg dr Boban Ðorđević novinarima.

Ðorđević je dodao da u trenutku požara nije bilo nikog u ordinaciji, a da povređenih nema, jer su pacijenti brzo evakuisani, dok su nepokretni pacijenti prebačeni u šok sobe.

Uzrok se još ne zna, a do vatre je došlo na instalacijama, rekao je Ðorđević koji je dodao i da za sada nije procenjena šteta.

U gašenju požara učestvovalo je sedam vatrogasnih vozila.

Na licu mesta su načelnik VMA pukovnik Miroslav Vukosavljević i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Kako navodi Ministarstvo odbrane, o događaju je obavešten nadležni tužilac, a uviđaj će vrštiti specijalizovana ekipa MUP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija