• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

26.01.2018

10:05

SNAJA PRED TUŽILAŠTVOM BRANI ZORANA MARJANOVIĆA! Milica će na saslušanju objasniti OTKUD BLATO NA NJEGOVIM PANTALONAMA?!

Vesti

SNAJA PRED TUŽILAŠTVOM BRANI ZORANA MARJANOVIĆA! Milica će na saslušanju objasniti OTKUD BLATO NA NJEGOVIM PANTALONAMA?!

Podeli vest

Posle višemesečnog iščekivanja, snaja Zorana Marjanovića pojaviće se u ponedeljak u Višem tužilaštvu, ali u potpuno promenjenoj ulozi. Milica Marjanović, devojačko Mihajlović, umesto na predlog tužilaštva daće iskaz kao prvi i jedini svedok odbrane muža ubijene pevačice Jelene! 

Naime, ona će pokušati da obori najjači dokaz koji imaju protiv Marjanovića - poreklo blata na njegovim pantalonama!

Jedino Milici dozvoljeno da priča

Tužilaštvo je u istrazi protiv Zorana Marjanovića pozvalo sve ukućane osim Milice. Svima su Zoranovi advokati savetovali da ništa ne pričaju, pa su se oni pozvali na svoj status privilegovanog svedoka i odbili da svedoče. Interesantno je da advokati očigledno jedino u Zoranovu i Jeleninu snaju imaju poverenje jer su jedino Milici dozvolili da priča.

- Tužilaštvo je u početku tražilo da Milica svedoči jer je živela u kući Marjanovića u Borči i mogla je da ispriča mnogo o odnosima unutar porodice, kao i o odnosu Zorana i Jelene Marjanović. U jednom trenutku su iz nepoznatog razloga jedino od nje odustali, a ispitani su čak i slučajni prolaznici - kaže izvor iz odbrane.

Kako se nezvanično saznaje, Milica će svedočiti o dešavanjima kobnog dana, 2. aprila 2016, kada je Jelena Marjanović poslednji put viđena živa.

- Milica Marjanović može da ispriča šta se dešavalo tog dana, ko je i kako tragao za Jelenom Marjanović, kojim putem su išli, gde su gledali.

JELENIN LEŠ IDENTIFIKOVALA MILOŠEVA DEVOJKA?! Zoran nije dao majci da vidi MRTVU ĆERKU!

TRI KLJUČNE STVARI KOJE OPTUŽUJU ZORANA! Sve Marjanoviće hvata panika od svedočenja SNAJKE MILICE!

ZORAN MARJANOVIĆ JE PSIHIČKI ZDRAV, INTELIGENTAN I URAČUNLJIV: Ako bude osuđen, za surovo ubistvo supruge Jelene, PRETI MU 40 GODINA ROBIJE!

Njena priča bi trebalo da se podudari sa iskazom Zorana Marjanovića o poslednjim časovima života Jelene Marjanovića i njegovim postupcima posle 16 časova, zbog čega je odbrana i tražila da se ona sasluša.

Zoran je nju poslao da identifikuje Jelenu

Milica je u vreme ubistva Jelene Marjanović bila verenica pevačicinog devera Miloša, za koga se u međuvremenu i udala. Pošto je on bio uhapšen, Zoran je upravo nju zamolio da ode i identifikuje Jelenino telo.

Blato na Zoranovim pantalonama koje se podudara sa blatom iz kose ubijene pevačice je najjači dokaz protiv Zorana. Milica bi svedočenjem mogla da objasni poreklo blata i tako uzdrma i taj dokaz - kaže izvor.

S druge strane, Jelenina jetrva je živela u kući sa pevačicom i njenom porodicom, pa se pretpostavlja da zna dosta detalja o njenom životu i braku sa Zoranom.

- Milica je duže vreme bila u vezi s Milošem, pa je često boravila u njegovoj kući. Pre zločina počela je i da živi u kući Marjanovića. Zbog svega toga, pretpostavlja se da ona zna pravu istinu o Jeleninom životu, kao i o njenom odnosu sa svekrvom Zoricom, svekrom Vladimirom, a posebno sa suprugom Zoranom. Ukoliko tužilaštvo bude spremno, moglo bi njenim svedočenjem i da rasvetli ovaj slučaj - kaže sagovornik iz istrage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Imala je dovoljno vremena

pre 6 godina

.....da je nauce, sta treba da - kaze! Zaasto ostali nisu - "svedocili"!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija