• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dudvarski

26.01.2018

21:54

 POTERA U BEOGRADU ZA BMW UBICOM: Pregazio pešaka, bukvalno ga samleo, a onda DAO GAS I POBEGAO!

Vesti

POTERA U BEOGRADU ZA BMW UBICOM: Pregazio pešaka, bukvalno ga samleo, a onda DAO GAS I POBEGAO!

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća se desila oko 21 časa u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama Svetog Save 

Sve se odigralo u sekundi. Pešaka je prvo oborio Alfa Romeo, a zatim pregazio BMW bele boje. Alfa se zaustavila, dok vozaču koji je kolima prešao preko pešaka, nije palo na pamet da stane, već je dao gas i pobegao. Nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

 - Bilo je stravično, čovek je i bukvalno bio samleven Svi na ulici bili su sleđeni kada su videli da je vozilo koje ga je pregazilo produžilo velikom brzinom dalje - kaže očevidac događaja.

Čovek koji je na mestu nesreće priskočio u pomoć nastradalom je rekao za Informer da je pregaženi pešak bio u toliko lošem stanju, da se po dolasku Hitne pomoći samo mogla da konstatuje smrt nesrećnika.

- Pregaženi je bio u toliko lošem stanju da bi bilo ravno čudu da je preživeo -ispričao je za Informer očevidac nesreće.  

U međuvremenu policija sprovodi intenzivne mere kako bi identifikovala i uhapsila vozača automobila koji je pobegao sa mesta nesreće. U toku je potera i sve patrole su obaveštene o vozilu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija