• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

27.01.2018

08:08

ZAVRŠENO VEŠTAČENJE U SLUČAJU UBIJENE PEVAČICE! Blato sa Jeleninih patika ČVRST DOKAZ protiv Zorana?!

Vesti

ZAVRŠENO VEŠTAČENJE U SLUČAJU UBIJENE PEVAČICE! Blato sa Jeleninih patika ČVRST DOKAZ protiv Zorana?!

Podeli vest

U okviru istrage o ubistvu pevačice Granda Jelene Marjanović (33) završeno je i veštačenje patika koje je Jelena imala kada je 2. aprila 2016. u kanalu na borčanskom nasipu nađeno njeno telo

Kako Alo nezvanično saznaje, veštačenje Jelenine obuće rađeno je kako bi se utvrdilo da li je zaista u njima trčala nasipom kobnog dana, ali i da li se blato sa njenih patika poklapa sa blatom nađenim na pantalonama Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo.

SNAJA PRED TUŽILAŠTVOM BRANI ZORANA MARJANOVIĆA! Milica će na saslušanju objasniti OTKUD BLATO NA NJEGOVIM PANTALONAMA?!

Milica Marjanović, snaja osumnjičenog Zorana, u ponedeljak će biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu. Nju su kao svedoka predložili Marjanovićevi branioci. Supruga Zoranovog rođenog brata Miloša najpre je trebalo da svedoči kao svedok tužilaštva, ali je tužilac od toga odustao, pa su je potom advokati odbrane predložili za svog svedoka. U istrazi je do sada saslušano više svedoka, ali oni nisu bili od velike pomoći. Članovi porodice Marjanović odbili su da svedoče.

Informer

- Veštačenje patika je završeno i na osnovu analiza došlo se do toga da se blato sa đonova poklapa sa blatom čiji su tragovi ranije izolovani sa farmerki Zorana Marjanovića. To potvrđuje da su Zoran i Jelena kobnog dana bili na istom mestu, odnosno da su oboje gazili tlo na nasipu Crvenka - objašnjava izvor iz istrage i dodaje da su ranija veštačenja pokazala da se blato sa Zoranovih pantalona poklapa sa blatom nađenim na telu ubijene Jelene.

(VIDEO) ADVOKAT OTKRIO! Evo pod kojim uslovima ZORAN MARJANOVIĆ U MARTU IZLAZI NA SLOBODU!

Prema rečima našeg sagovornika, ovim veštačenjem završen je još jedan važan deo istrage, a osim veštačenja Jeleninih patika, u Više javno tužilaštvo pristigla su i druga veštačenja, kao i novi dokazi, na osnovu kojih je Apelacioni sud nedavno potvrdio pritvor Zoranu Marjanoviću do 10. marta.

- Tužilaštvu su ranije dostavljeni rezultati veštačenja baznih stanica i mobilnih telefona, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića.

Sa ovim novim veštačenjem, ali i izjavama svedoka, istraga se privodi kraju. Očekuje se da istraga bude završena do 10. marta, što je i rok za podizanje optužnice. Prema do sada prikupljenom materijalu, ključni dokazi odnose se upravo na forenzičke tragove - kaže izvor.

Informer

Podsetimo, u nalogu za sprovođenje istrage protiv osumnjičenog Zorana Marjanovića navodi se da je Jelena usmrćena udarcima nepoznatim predmetom u glavu, i to u kanalu u kojem je pronađen njen leš.

Takođe, u naredbi se navodi da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. između 16. 49 i 17. 30, a da se Zoran u tom periodu odvojio od svoje ćerke Jane.

- Osumnjičeni je i pre, ali i posle hapšenja, tvrdio da nije ubio svoju suprugu. Prema njegovoj priči, kobnog dana je sa Jelenom i njihovom maloletnom ćerkom otišao na nasip u Borči kako bi Jelena trčala, ali da je u jednom trenutku izgubio suprugu iz vida - podseća izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija