• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2018

18:21

SKANDAL! SVEKAR UBIJENE PEVAČICE VLADIMIR MARJANOVIĆ OPTUŽUJE:  Hoće na silu da osude Zorana,  a JELENU JE UBIO TAJKUN!

Vesti

SKANDAL! SVEKAR UBIJENE PEVAČICE VLADIMIR MARJANOVIĆ OPTUŽUJE: Hoće na silu da osude Zorana, a JELENU JE UBIO TAJKUN!

Podeli vest

Otac Zorana Marjanovića na Fejsbuku napisao da je njegov sin nevin i da neko 'sa debelom vezom' stoji iza ubistva Jelene! On je i odmah posle Zoranovog hapšenja govorio o tajkunu ubici

Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović, ponovo je ustvrdio da iza zločina u Borči o kome cela Srbija priča više od 20 meseci stoji moćni i uticajni tajkun, čovek koji ima debele veze u policiji i tužilaštvu.

Jelenin svekar, koji je i prošlog septembra, neposredno posle Zoranovog hapšenja, javno rekao da je Jelenin ubica moćnik 'koji kontroliše sve u Beogradu', proteklog vikenda je na Fejsbuku napisao da 'neko sa debelom vezom' pokušava da zločin napakuje njegovom sinu.

Misteriozni moćnik


Iako je tokom istrage prikupljeno više materijalnih dokaza koji potkrepljuju sumnju da je upravo Zoran Marjanović ubio Jelenu, Vladimir uporno tvrdi da je njegov sin Zoran nevin. On je u subotu, posle dužeg ćutanja, na svom Fejsbuk profilu objavio da je hapšenje Zorana nameštaljka i da nema nikakvog osnova da Zoran bude osuđen.
"Da je Zoran ubica, davno bi bila izrečena presuda", napisao Vladimir i odmah zatim izneo svoje sumnje da neko vrlo moćan i uticajan stoji iza ubistva Jelene Marjanović.

ZOKA TUŽILA INFORMER
Sada tvrdi da nije bila Zoranova ljubavnica

Zorica Zoka Mitrović, koja je pokrenula preko društvenih mreža grupu za podršku Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici, tužila je Informer za "povredu časti i ugleda" i na ime pretrpljene duševne boli tražila preko suda odštetu od pola miliona dinara!
Najvatrenija i najsrčanija obožavateljka Zoranovog lika i dela u svojoj tužbi navodi da je Informer oklevetao serijom neistinitih tekstova o njenoj "nepostojećoj vezi sa Zoranom i o tome da imaju zajedničkog sina", iako je upravo ona sama pre nekoliko meseci javno pustila u opticaj fotografiju na kojoj ponosno grli golišavog Zorana!
Zoka sada demantuje da je ikad bila Zoranova ljubavnica.


"Neko drugi, neko sa debelom vezom, stoji iza ubistva, pa se po svaku cenu pokušava osuditi Zoran kako bi slučaj bio 'rešen'. Pravda za Zorana", apelovao je Vladimir Marjanović, koji se na sličan način javnosti obratio 15. septembra prošle godine, na dan kada je Zoran uhapšen.


- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, jer je htela da ga ostavi! Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! - ovo je u noći hapšenja novinarima rekao stariji Marjanović i dodao:


- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: Ubio se sam, nije mogao da izdrži!

SNAJA ZORANA MARJANOVIĆA MILICA SVEDOČILA O UBISTVU: Tražila sam Jelenu po nasipu, tamo sam bila PRVI I POSLEDNJI PUT!


Međutim, svoja saznanja o tome na koga konkretno sumnja Vladimir nije izneo pred zvaničnim organima kada je za to imao priliku. On je, kao i svi ostali članovi porodice Marjanović, više puta saslušavan u policiji i nikada ništa nije otkrio. Poslednji put za to je imao šansu 16. oktobra pred Višim tužilaštvom u Beogradu, nakon pokretanja istrage protiv Zorana, ali je i tad odlučio da kao bliski srodnik iskoristi svoje zakonsko pravo i ne svedoči.

Organizovani zločin


Advokat Nebojša Milosavljević, koji je u jednom trenutku bio angažovan kao punomoćnik Jeleninih rođaka takođe veruje da je za brutalno ubistvo pevačice 'Granda' odgovoran neko drugi.


- Na osnovu saznanja do kojih sam došao, nisam ubeđen da je Zoran krivac, kao što ne verujem da to iko može da dokaže. Duboko sam ubeđen u to da je u pitanju organizovan zločin i da je pravi ubica neko mnogo moćan, čiji identitet nikad nećemo saznati, jer ima uticaja na tok istrage i organe koji u njoj učestvuju - izjavio je Milosavljević za naš list.


Jelena Marjanović je, podsetimo, 3. aprila 2016. pronađena mrtva u kanalu pored borčanskog nasipa. Dan ranije, 2. aprila, nestala je. Utvrđeno je da je ubijena nekim tupim predmetom sa devet udaraca u glavu. Njen suprug Zoran je, posle 17 meseci istrage, uhapšen na osnovu DNK tragova i čestica blata sa pantalona koje se podudaraju sa blatom iz kose mrtve Jelene. Da li su u međuvremenu ti dokazi potkrepljeni još nekim, ostaje da se vidi do 12. marta, kada ističe rok za okončanje istrage.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija