• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2018

08:23

UŽAS U ŠKOLI NA BANOVOM BRDU! Ljubomorni mladić (21) izbo po vratu učenika (15) zbog bivše devojke!

Vesti

UŽAS U ŠKOLI NA BANOVOM BRDU! Ljubomorni mladić (21) izbo po vratu učenika (15) zbog bivše devojke!

Podeli vest

Adam Mahmud (21) nožem izbo u vrat i grudi Vojislava Đ. (15) samo zato što je ovaj sedeo na zidiću sa njegovom bivšom devojkom. Umesto za pokušaj ubistva, Mahmud se tereti samo za nasilničko ponašanje?!

Adam Mahmud (21) uhapšen je preksinoć u Beogradu, nakon što je nožem izbo u vrat i grudi Vojislava Đ. (15), učenika prvog razreda srednje Hemijsko-prehrambene škole na Banovom brdu!

Lagala
Tamara je pokušala da opravda Adama, tvrdeći policajcima da se slučajno ubola na šestar i da je nije on povredioIzvor iz istrage

Adam je video Vojislava kod ograde škole kako sedi sa njegovom bivšom devojkom Tamarom P. (17). U napadu ljubomore, krvnik je potegao nož, izmasakrirao dečaka i posekao devojku, nakon čega je Vojislav u teškom stanju prebačen u bolnicu.

U celom slučaju posebno je skandalozna odluka tužioca da Adama, umesto za pokušaj ubistva, optuži samo za nasilničko ponašanje, za šta mu preti daleko manja kazna!

Kako smo saznali, Vojislav je uspešan sportista i golman je u mlađim kategorijama rukometnog kluba Partizan. Njegov školski drug ispričao nam je da je Vojislav u utorak po podne sedeo sa Tamarom na zidiću kod ograde školskog dvorišta.

- Video sam kad je Adam prišao Vojislavu, razmenili su nekoliko reči. Adam se u jednom trenutku odmakao korak unazad i krenuo da udari Vojislava. Ovaj je izbegao udarac, ali je Adam izvukao nož iz pojasa i počeo da bode Voju - ispričao nam je ovaj mladić.

NAPAD NA UČENIKE NA BANOVOM BRDU! Dečak uboden u stomak i nogu, a devojčica lakše povređena!

Prema njegovim rečima, Tamara je pokušala da odbrani druga, ali je i ona isečena po prstima.

- Adam je nakon toga pobegao. Sve se odigralo veoma brzo. Pozvana je Hitna pomoć, ali je Voju neko od prolaznika privatnim autom odvezao u bolnicu - kaže ovaj momak, i dodaje da je ranije više puta viđao Adama u školskom dvorištu dok se ovaj zabavljao sa Tamarom.

Mahmud je u policiji priznao napad i do detalja je opisao zašto je i kako napao srednjoškolca.

- Po nalogu nadležnog tužioca njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje biti priveden tužilaštvu. Kad je reč o povređenoj devojci Tamari P., ona je pokušala da opravda bivšeg dečka Adama Mahmuda, tvrdeći policajcima da se slučajno ubola na šestar i da je nije on povredio - naveli su u policiji.

S.T.

Što se tiče skandalozne kvalifikacije dela za koje se Mahmud tereti, u tužilaštvu nam je nezvanično rečeno da je to samo trenutno tako, i da će se nakon podrobnije istrage kvalifikacija krivičnog dela možda i promeniti.

- Sve to zavisi od prikupljenih informacija i zdravstvenog stanja povređenog dečaka - kazali su u tužilaštvu.

U Urgentnom centru su nam rekli da je Vojislav Đ. prekjuče primljen u veoma teškom stanju u ovu bolnicu.

- On je smešten na odeljenje Šok "A" u Urgentnom centru. Imao je povrede opasne po život i pod stalnim je nadzorom lekara - kazali su u Urgentnom centru.

Inače, ako se Mahmud, umesto za pokušaj ubistva, bude teretio samo za nasilničko ponašanje, preti mu maksimalna kazna do tri godine zatvora, a ona će, sudeći po sudskoj praksi, verovatno biti dosta manja.

Što se tiče zdravstvenih prognoza nesrećnog Vojislava, još nije izvesno kakve će posledice imati i hoće li moći da nastavi da se bavi sportom. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija