• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

02.02.2018

11:40

(VIDEO) TOTALNI OBRT U SLUČAJU ZAKINTOS! Najnoviji nalaz obdukcije može da oslobodi pritvorene Srbe!

Vesti

(VIDEO) TOTALNI OBRT U SLUČAJU ZAKINTOS! Najnoviji nalaz obdukcije može da oslobodi pritvorene Srbe!

Podeli vest

Najnovije informacije o ubistvu na Zakintosu, kažu da je prvi udarac u glavu bio je koban po američkog turistu Bakarija Handersona u julu mesecu. Za njegovo ubistvo osumnjičena su petorica Srba, a uhapšeno je ukupno devet osoba. Sudeći po nalazu obdukcije, preminuo je vec od prvog udarca, a njega nije zadao niko od srpskih državljana, saznaje ekskluzivno "Telegraf". Ovo bi mogao da bude novi adut i od velike pomoci u odbrani optuženih Srba

Advokat dvojice optuženih Zora Nikodinović Dobričanin rekla nam je da od jula meseca čekala obdukcioni nalaz i da su ga tek pre nekoliko dana dobili.

ADVOKATICA SRBA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Amerika vrši pritisak na grčki sud!

- Nalaz koji nam je stigao od grčkog instututa dala sam na mišljenje našem poznatom veštaku sudske medicine i objasnio mi je da je Handerson od prvog udarca koji mu je zadat s prednje strane glave pukao krvni sud čije pucanje je smrtonosno. Taman i da mu nije zadat nijedan udarac više, on ne bi preživeo, a prvi udarac nije zadobio ni od jednog od okrivljenih Srba - otkriva Zora Dobričanin Nikodinović.

POTRESNA ISPOVEST OCA MLADIĆA UHAPŠENOG NA ZAKINTOSU! Miloš je 19. rođendan proslavio u zatvoru, ŽIVOT NAM JE AGONIJA!

Do početka suđenja, petorici osumnjičenih je nakon incidenta određen pritvor, koji po grčkim zakonima može da traje do 18 meseci.

Kako je najavljeno, suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Partasu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Neki Srbi(i ja sam delimično Srbin) su poput stoke,odrasli bez kulture,kućnog vaspitanja...Veliki deo mladih su rasisti,odrasli da budu nacionalisti,a ne Patriote.Zato i propadamo,jer sve sto znaju mladi da rade jeste da budu huligani na tribinama i da lumpuju noću po klubovima.Ja imam 21 godinu,idem 4,5 puta max u kafani godišnje,jer sam primoran od strane prijatelja,a nikad ne bih noću izlazio.Ne pijem,ne pušim,u 10 već sam u krevetu.Ja sam pravi patriota,iako sam samo 37,5% Srbin,jer u Srbiji žive mnoge nacije,i pre ćete naći Atilin grob,nego više od 40% čistokrvnih Srba od svih Srba. Pamet u glavu roditelji!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija