• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

03.02.2018

09:10

(FOTO) PREOKRET u istrazi nesreće kod Donje Vrežine! NAMERNO SE AUTOM ZAKUCAO U ZID?! Bivša žena pokušala da ga spase, ALI NIJE STIGLA NA VREME!

Vesti

(FOTO) PREOKRET u istrazi nesreće kod Donje Vrežine! NAMERNO SE AUTOM ZAKUCAO U ZID?! Bivša žena pokušala da ga spase, ALI NIJE STIGLA NA VREME!

Podeli vest

Nišlija M. P. (31) ubio se u četvrtak uveče tako što je na autoputu Beograd - Niš "folksvagenom pasatom" ogromnom brzinom namerno udario u zid!

Izvor iz istrage kaže da je M. P. neposredno pre tragedije pozvao suprugu, rekao joj da će sebi oduzeti život i da je ostavio oproštajno pismo.

Informer

Stravična tragedija dogodila se oko 20 sati, kod naselja Donja Vrežina, kada je M. P., koji se autom kretao iz pravca Niša ka Beogradu, velikom brzinom udario u betonski zid koji razdvaja kolovoz od parkinga. O silini udarca svedoči to što je vozilo preletelo preko zida, nastavilo da se kreće još stotinak metara, a zatim se prevrnulo na krov.

Vozača su u besvesnom stanju iz gomile smrskanog metala izvukli ekipa Hitne pomoći i saobraćajni policajci. Hitna pomoć ga je reanimirala skoro pola sata, ali nesrećnom Nišliji nije bilo spasa.

Informer

Iako je najpre izgledalo da se radi o udesu, istraga je pokazala da je M. P. namerno sebi oduzeo život.

- On je neposredno pre tragedije razgovarao sa suprugom, koja izvesno vreme ne živi sa njim, već sa decom boravi kod oca. Tada joj se poverio da razmišlja sebi da oduzme život. Seo je u kola i krenuo autoputem, a prestravljena žena je odmah pošla za njim svojim automobilom. Nažalost, pre nego što je stigla do njega, on je već autom udario u zid - kaže naš sagovornik iz istrage.

Informer

Iste večeri, u stanu u kom je živeo M. P. pronađeno je opširno oproštajno pismo u kojem je obrazložio razloge samoubistva. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Gde su sada oni silni stručnjaci koji su listom za nesreću optužili putare, kvalitet puta, državu?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija