• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2018

09:55

DRUGARICA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA: Jecine stvari posle ubistva bile razbacane po spavaćoj sobi, ZORAN JE PO NASIPU TRAŽIO U TUĐOJ ODEĆI I OBUĆI?!

Vesti

DRUGARICA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA: Jecine stvari posle ubistva bile razbacane po spavaćoj sobi, ZORAN JE PO NASIPU TRAŽIO U TUĐOJ ODEĆI I OBUĆI?!

Podeli vest

Kad sam 2. aprila 2016. čula da je Jelena nestala, otišla sam u kuću Marjanovića, da im pomognem ako mogu. U Jeleninoj sobi zatekla sam haos, kao da se neko tukao tamo ili joj pobacao stvari da je istera iz kuće, priča drugarica Jelene Marjanović

Kad su me 2. aprila 2016. obavestili da je Jelena nestala na nasipu u Borči, odmah sam otišla u kuću Marjanovića, da im pomognem ako mogu. U Jeleninoj sobi zatekla sam haos... Sve njene stvari su bile razbacane po podu, kao da se neko tamo tukao ili joj možda bacao stvari da je izbaci iz kuće!

Ovo je ekskluzivno za Informer otkrila bliska prijateljica Jelene Marjanović, čije je unakaženo telo nađeno 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči.

Jelenina drugarica ispričala nam je da je u kuću Marjanovića došla 2. aprila 2016. u večernjim satima.

- U to vreme Jelenin muž Zoran i njegovi otac Vladimir i brat Miloš bili su na nasipu i tražili nestalu Jelenu. Otišla sam u Jeleninu i Zoranovu spavaću sobu, sve njene stvari su bile bačene po podu... Kao da je tamo bilo poprište nekog obračuna ili joj je možda u besu bacao stvari po podu želeći da je izbaci iz kuće - priča Jelenina drugarica.

Ona je nakon toga otišla do nasipa, da proveri kako je išla potraga za Jelenom.

- Tamo su bili Zoran, njegov kum, otac Vladimir, brat Miloš, nekoliko njihovih prijatelja i policajaca... Ostali smo do kasno u noć na nasipu, a onda je Vladimir oko četiri sata ujutro iznenada rekao svima da idu kući, da je bilo dosta. I svi smo ga poslušali i razišli se - navela je Jelenina drugarica.

CRNO NA BELO: SMS poruke koje je Informeru poslala Jelenina drugarica

Narednog jutra, kaže ona, pozvala ju je Jelenina rođaka i ispričala joj da joj se desilo nešto veoma čudno.

- Kazala mi je da je tog 3. aprila 2016, oko šest sati ujutro, krenula ka nasipu i da je usput zvala Zorana da proveri gde je on. Zoran joj je rekao da je kod kuće. Samo deset minuta kasnije, Jelenina rođaka je stigla na nasip i zapanjila se kad je tamo zatekla Zorana?! Nije joj bilo jasno zašto ju je lagao... Bilo joj je to veoma čudno, ali u tom trenutku nije htela da ga ispituje i proverava, izgledao je kao da mu je veoma teško zbog Jeleninog nestanka - kazala je ona.

ZORAN JE JELENU UBIO ZBOG JANE: Inspektori koji vode istragu ubeđeni da su PRONAŠLI MOTIV SVIREPOG UBISTVA!

Jelenina prijateljica je istakla i da joj ona nikad nije direktno rekla da želi da se razvede od Zorana, iako je odavala utisak da ona nije srećna u kući Marjanovića.

- Jelena nikako nije mogla da nađe zajednički jezik sa Zoranovim roditeljima. Osećala se kao sluškinja u toj kući, ali mi se nikad nije žalila na Zorana. Vrlo je moguće da joj je pre ubistva pukao film i da mu je rekla da želi razvod, pa je nastao haos u kući. Zoran bi možda i prihvatio razvod, ali ubeđen sam da joj ne bi dao da odvede ćerku Janu. On je veoma vezan za to dete, moguće je da je oko starateljstva i izbio haos između njih - kazala je Jelenina drugarica.

Bila je sluškinja
Jelena nikako nije mogla da nađe zajednički jezik sa Zoranovim roditeljima. Osećala se kao sluškinja u toj kućiJelenina drugarica

Zašto je Zoran tražio Jelenu u tuđoj odeći i obući?!

Jelenina prijateljica ispričala nam je i da je Zoran Marjanović u noći potrage na nasipu u Borči 2. aprila 2016. bio u tuđoj garderobi i obući!
- Kad sam 2. aprila 2016. ušla u dvorište Marjanovića, u dvorištu sam zatekla nekoliko komada Zoranove garderobe koja se sušila nakon pranja. Sušile su se farmerke zajedno sa nekim belim majicama, znači sve je bilo na iskuvavanju... - kazala je ona.

Informer

NASIP U BORČI: Dok je Zoran sa ocem Vladimirom i kumom Ivicom tražio navodno nestalu Jelenu, nije nosio svoje stvari

Tad joj to nije bilo čudno, ali posumnjala je da nešto nije u redu kad je kasnije otišla na nasip i videla Zorana u garderobi koja očigledno nije bila njegova.- Imao je na sebi maskirne pantalone, jaknu i neke patike koje sigurno nisu bile njegove! Sad kad sve to povežem, ispostavlja se da se Zoran presvukao nakon Jeleninog nestanka, oprao garderobu, pa obukao tuđu i otišao da je traži na nasip. Ništa ne tvrdim, samo pričam ono što sam videla. A za sve ovo što sam vam rekla spremna sam da posvedočim i na sudu ako me budu zvali - istakla je Jelenina drugarica.
Inače, detalj oko patika je posebno zanimljiv ako se uzme u obzir činjenica da je tokom uviđaja Jeleninog ubistva pored kanala nađen otisak patike za koji je utvrđeno da ne pripada Zoranu. To može značiti ili da je Zoran namerno ostavljao lažne tragove kako bi skrenuo istragu, ili je to bio njegov pomagač, ili je možda neko treći posle zločina bežeći ostavio trag patike. Za očekivati je da se svi ovi detalji rasvetle tokom suđenja ako do 10. marta, što je krajnji rok, protiv Zorana bude podignuta optužnica za teško ubistvo.

Podsetimo, Zoran je 15. septembra 2017, posle 17 meseci istrage, uhapšen kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge Jelene.

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Zoran 2. aprila 2016. u popodnevnim satima sa ćerkom Janom i Jelenom došao do početka nasipa u Borči. Jelena je zatim otišla da džogira tim nasipom, dok su je muž i ćerka čekali. U periodu između 16.49 i 17.30 Zoran je, navodno, ostavio ćerku Janu na početku nasipa, otrčao u susret Jeleni i ubio je. Sve to je trajalo 10 minuta.

Potom se vratio po Janu, pozvao telefonom porodicu i prijatelje i rekao im da je Jelena nestala. Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu pored nasipa u Borči.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija