• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

05.02.2018

08:27

PROKLETSTVO CRVENKE! Bračni par stradao na 500 METARA od mesta gde je nađena Jelena Marjanović, BEBA OD 11 MESECI OSTALA SIROČE!

Vesti

PROKLETSTVO CRVENKE! Bračni par stradao na 500 METARA od mesta gde je nađena Jelena Marjanović, BEBA OD 11 MESECI OSTALA SIROČE!

Podeli vest

Maja (25) i Milan (36) Bogićević stradali kad su autom sleteli s puta, prevrnuli se i uleteli u kanal. Iza njih ostala ćerkica o kojoj će za sada brinuti tetka

Milan Bogićević (36) i njegova supruga Maja (24) udavili su se u petak uveče kada su automobilom "folksvagen polo" sleteli s puta i uleteli u kanal između beogradskih naselja Kotež i Borča, na samo 500 metara od kuće u kojoj su živeli! Iza stradalih supružnika ostala je ćerkica stara 11 meseci, o kojoj će za sada brinuti Milanova sestra.

Kvar ili brzina

Kako saznajemo od izvora u policiji, tragedija na kanalu dogodila se najverovatnije u petak oko 20 sati, a prevrnuti automobil u kanalu primećen je tek sutradan ujutro, nešto pre 10 sati, kada je o svemu i obaveštena policija.

DRUGARICA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA: Jecine stvari posle ubistva bile razbacane po spavaćoj sobi, ZORAN JE PO NASIPU TRAŽIO U TUĐOJ ODEĆI I OBUĆI?!


Informer


- Na mesto nesreće odmah su izašli i ronioci Žandarmerije i iz vozila su izvukli mrtve vozača i mlađu ženu, koja je bila na mestu suvozača. Oboje nastradalih su bili vezani sigurnosnim pojasom i tek kada stigne nalaz obdukcije biće poznato da li je za njih bilo kobno prevrtanje vozila ili su se onesvestili i udavili prilikom sletanja u kanal - kažu u policiji.

Slične nesreće

* 31. januar 2018. - Milan Subošić (17) iz Boleča se udavio, dok je njegova drugarica Milica L. (17) uspela da se spase kad su autom "folksvagen polo" upali u Dunav u Vinči! Do tragedije je došlo dok je Milan učio Milicu da vozi, a devojka je na zemljanom putu pored reke, umesto u rikverc, ubacila menjač u prvu brzinu, zbog čega je auto uleteo pravo u Dunav.

* 9. januar 2018. - Veljko B. (50) i Andrijana J. (26) pravim čudom uspeli su da se spasu kad su automobilom "ford" upali u Dunav na Adi Huji u Beogradu. Tragedija je izbegnuta jer su im u pomoć brzo pritekli mornari sa obližnjeg broda, koji su ih izvukli iz ledene vode i pozvali Hitnu pomoć. Veljko je tada odbio da ide u bolnicu, dok je Andrijana zbog promrzlina zbrinuta u Urgentnom centru, ali je i ona na sreću prošla bez ozbiljnijih posledica.

* 22. novembra 2014. - Dušan Jovanović je vozeći BMW, u kom je bilo još petoro mladih koji su bili u provodu, u punoj brzini sleteo u Dunav na Adi Huji. U ledenoj reci udavili su se Anastasija Stajić (16) i Nemanja Antić (18), kao i Miloš Janković (20), koji je bio u gepeku, dok su se vozač Dušan Jovanović, Milica Jokić i Luka Višnjić, sin Olje Bećković, spasli. Vozač BMW-a je zbog ove tragedije pravosnažno osuđen na sedam godina zatvora.


Tokom izvlačenja automobila iz kanala policija je u unutrašnjosti vozila pronašla dosta dečijih stvari, pa su ronioci dodatno pretraživali dno kanala zbog bojazni da je u "folksvagenu" bilo i dete, koje je ispalo iz auta i udavilo se.


- U "folksvagenu" su pronađena samo dokumenta Milana Bogićevića, koji ima prebivalište u Kotežu. Policajci su potom otišli u njegovu kuću i utvrdili da je beba u trenutku nesreće bila sa Majinom majkom - kaže sagovornik Informera.

U policiji kažu da je "folksvagen polo" u kome su nastradali supružnici upućen na vanredni tehnički pregled.


- Veštačenjem će biti utvrđeno da li je do tragedije došlo zbog nekog kvara na automobilu, ili je do izletanja sa uskog puta, koji je samo dva metra udaljen od kanala, došlo zbog brze vožnje - kažu u policiji.


U porodičnom domu Bogićevića juče smo zatekli Nadicu Stanković, Milanovu sestru, koja nam je ispričala da niko od rodbine ne zna kako se tačno dogodila nesreća.
- Koliko mi znamo, oni su u petak uveče, malo pre 20 sati, krenuli automobilom do Crvenke da bi uzeli Majinu ličnu kartu od čoveka kod koga je ona radila. Prethodno su Majinu majku, koja s njima živi, zamolili da im pričuva ćerkicu - priča Nadica.

Baba psihički bolesna

Njeni brat i snaja poginuli su samo desetak minuta kasnije, vozeći se prema Crvenki.

(FOTO) NOVA TRAGEDIJA NA MESTU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! "Polo" uleteo u kanal, DVOJE LJUDI POGINULO!

Informer


- Sve do narednog jutra nismo ni znali da su oni stradali jer Milanova tašta uopšte nije zvala ni rođake ni policiju, iako je videla da joj se ćerka i zet nisu vratili kući. Majina majka je psihički bolesna žena, pa možda nije ni bila u stanju da posumnja da se ovima nešto desilo. Kad smo u subotu saznali za tragediju, nismo mogli da dođemo sebi od šoka. Jedino što su nam rekli je da se Milan i Maja nisu mučili i da je smrt bila gotovo trenutna. Danas (ponedeljak) ću ići u mrtvačnicu da ih identifikujem. Ne znam šta da kažem... Helena nije napunila ni godinu dana, a ostala je bez oca i majke. Dolazila je i socijalna radnica kako bi se informisala ko će se brinuti o Heleni, pošto su joj oba roditelja mrtva, i ja sam im rekla da ću preuzeti brigu o njoj - ispričala je Milanova sestra.

Informer


U blizini nađen leš Jelene Marjanović

Borčansko naselje Crvenka, u blizini kog su nastradali Bogićevići, postalo je poznato celoj Srbiji nakon što je 2. aprila 2016. godine u kanalu kod nasipa pronađena mrtva pevačica Jelena Marjanović. Ovaj slučaj, koji već skoro dve godine zaokuplja pažnju javnosti i do sada je medijski najpraćeniji slučaj kod nas, još nije dobio epilog.
Zbog ubistva pevačice 15. septembra 2017. godine uhapšen je njen suprug Zoran koji se od tada nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu. Njemu je pritvor određen do 10. marta, do kada i tužilaštvo mora ili da podigne optužnicu protiv njega za teško ubistvo ili da ga pusti na slobodu zbog nedostatka dokaza.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija