• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

05.02.2018

23:29

ROĐACI SVIREPO UBIJENE JELENE BOJKOTUJU MARJANOVIĆE:  U znak protesta što ubistvo nije rešeno NE IDU NA PROSLAVU JANINOG SEDMOG ROĐENDANA!

Vesti

ROĐACI SVIREPO UBIJENE JELENE BOJKOTUJU MARJANOVIĆE: U znak protesta što ubistvo nije rešeno NE IDU NA PROSLAVU JANINOG SEDMOG ROĐENDANA!

Podeli vest

Rođaci svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) neće da idu na sedmi rođendan njene ćerke Jane, zbog toga što Jelenino ubistvo nije rešeno 

Oni nisu u kontaktu sa porodicom Marjanović iz Borče, a jedinu komunikaciju imali su sa Jeleninim mužem Zoranom (39), dok nije uhapšen i osumnjičen za ubistvo.

- Jelenina rodbina čeka da se vidi koga će da optuže za njeno ubistvo, pa će onda videti šta će da radi. Dosad su jedino pričali sa Zoranom, ali otkad je on u zatvoru, nemaju nikakav kontakt sa Marjanovićima i ne viđaju Janu. 

Kažu da su dugo čekali i da će čekati još mesec dana dok se ne vidi hoće li Zoran biti optužen za Jelenino ubistvo. Do tada njihova noga neće kročiti u kuću Marjanovića! - kaže prijatelj Jelenine rodbine.

facebook

Iz njihovog ponašanja,vidi se da ne mirišu Marjanoviće, a jedinu naklonost pokazuju prema uhapšenom Zoranu.

- On je bio korektan prema njima, a Jelenine tetke i drugi rođaci su jedino preko njega mogli da čuju i vide Janu. Sada se neki od njih dovijaju na druge načine da čuju vesti o devojčici. 

Neki se preko poznanika raspituju o Jani i ne pada im napamet da zovu Marjanoviće. Kažu da nemaju ni njihov broj, ali su i rezervisani u komentarima o njima - navodi naš sagovornik.

Advokat: Otvara se Pandorina kutija

Advokat Nebojša Milosavljević ističe da će se posle podizanja optužnice otvoriti Pandorina kutija.

- Pretpostavljam da će Zoran tada da pukne i da progovori, pa se očekuje još hapšenja. Važno je utvrditi motiv zločina, na osnovu čega će onda on biti lako rasvetljen - ističe Milosavljević.

Mala Jana, ćerka svirepo ubijene Jelene, dočekaće danas svoj sedmi rođendan, drugi put bez majke, ali i bez oca Zorana koji je u pritvoru od 15. septembra prošle godine. 

Ona je samo jednom posetila oca u Centralnom zatvoru u Beogradu. Tamo su je 6. novembra prošle godine odveli deda Vladimir i stric Miloš, koji ima privremeno starateljstvo nad njom.

printscreen


Prošle godine na rođendan male Jane u Borču je došla Jelenina tetka Ljubica Manojlović iz Kruševca sa svojom decom i unukom. Jana je tada rođendan provela u društvu oca, u igraonici u tržnom centru u Borči, gde se zabavljala sa decom iz vrtića.

- Sa drugovima i drugaricama ugasila je svećice na torti koju smo poručili po njenoj želji. Pre nego što je ugasila svećice svi zajedno su otpevali rođendansku pesmu. Jana je ovu pesmu prvi put otpevala bez mame i na trenutak se videlo da joj nedostaje, ali je to sakrila od drugih. Srce mi se kidalo - rekao je Zoran prošle godine novinarima.

Informer


On je tada naveo da je ćerka bila vesela i da je na poklon dobila haljinu koja joj se sviđala, kao i da joj je ispunio želju da joj frizer napravi frizeru.

- Za nju su specijalno napravljene i dve torte u obliku mede i lutke. Dobila je poklone koje je sama birala. Tražila je drveni štafelaj za slikanje i pribor - rekao je Zoran posle proslave Janinog rođendana.

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Zoran Marjanović negira vezu sa ubistvom i tvrdi da je ona je ubijena dok je trčala nasipom, a on čuvao ćerku.

DRUGARICA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA: Jecine stvari posle ubistva bile razbacane po spavaćoj sobi, ZORAN JE PO NASIPU TRAŽIO U TUĐOJ ODEĆI I OBUĆI?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija