• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dudvarski

07.02.2018

17:33

SASLUŠAN VOZAČ BMW-A:  Pobegao s mesta nesreće, mislio da je pregazio plastiku, A NE PEŠAKA!

Vesti

SASLUŠAN VOZAČ BMW-A: Pobegao s mesta nesreće, mislio da je pregazio plastiku, A NE PEŠAKA!

Podeli vest

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je G. J., vozača belog "BMW", koji je osumnjičen da je 29. januara pregazio B. P. (54) u Bulevaru oslobođenja, a potom pobegao sa lica mesta

On je izjavio da nije video da je udario čoveka, ali da je uprkos svemu spreman da odgovara pred zakonom, kao i da hoće da pomogne porodici nastradalog u svakom pogledu.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi dan nakon nesreće G. J. se svojevoljno pojavio u policiji i predao automobil.

- To vozilo je odgovaralo jednom od automobila koje je učestvovalo u nesreći, a koje je kobne noći zabeleženo na sigurnosnim kamerama. Iako na automobilu nije bilo nikakvih vidljivih oštećenja urađeno je i veštačenje. Tako je otkriveno nekoliko vlasi kose koje su odgovarale nastradalom čoveku - rekao je on.

Nakon veštačenja, dodaje naš sagovornik, vozač "BMW" išao je i na poligrafsko testiranje.

- U tužilaštvu je izjavio da nije video čoveka, i da je mislio da je prešao preko neke plastike, pa se zato nije ni zaustavio. 

Ali pošto je nesumnjivo utvrđeno da je on udario pešaka koji je prelazio ulicu van pešačkog prelaza, osumnjičeni je rekao da prihvata svaku odgovornost, da hoće da pomogne porodici nastradalog, kao i da je spreman da ide u pritvor ako je potrebno - rekao je naš izvor koji je dodao da je ipak odlučeno da se okrivljeni brani sa slobode.    

U narednom periodu trebalo bi da bude saslušan i vozač "alfa romea" koji je pre belog "BMW" udario nastradalog pešaka, zbog čega se on zaneo i izgubio ravnotežu.

Branilac G. J., advokat Nebojša Perović, potvrdio je da su njegovom klijentu na teret satvaljena dva krivična dela - ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim posledicama i ne pružanje pomoći povređenoj osobi. 

- Verujem da će istraga i sud utvrditi da se sve ovo desilo u apsolutnom nehatu. Ipak sačekaćemo da sud kaže svoje - naveo je Perović.

POTERA U BEOGRADU ZA BMW UBICOM: Pregazio pešaka, bukvalno ga samleo, a onda DAO GAS I POBEGAO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija