• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

07.02.2018

22:40

PLAĆENE UBICE UMALO UHVAĆENE NA DELU: Dalibora su ostavili mrtvog u lokvi krvi i dali se u bekstvo NE SLUTEĆI KAKAV PEH ĆE DA IM SE DESI!

Vesti

PLAĆENE UBICE UMALO UHVAĆENE NA DELU: Dalibora su ostavili mrtvog u lokvi krvi i dali se u bekstvo NE SLUTEĆI KAKAV PEH ĆE DA IM SE DESI!

Podeli vest

Atentatori na Dalibora Despotovića (37), člana Šaranovićevog obezbeđenja, samo pukom srećom su izbegli hapšenje, nakon što im je prilikom bežanja pukla guma, te su nekoliko kilometara pod punim gasom umesto točkovima putem jurili na felnama

Ubice Despotovića, vlasnika menjačnice sa Voždovca, nakon likvidacije, automobil su zaustavile tek kad su stigle u Leštane, tačnije, preko puta kasarne „Bubanj potok“ na poljani.

- Dok su bežali automobil je počeo da varniči. Građani su prijavili da automobil pod punom brzinom varniči dok ide autoputem. Stali su kod kasarne, kod šume i u roku od minut „audi” polili benzinom i spalili ga bakljom. Otrčali su peške uzbrdo i pobegli u šumu - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kako šuma izlazi na autoput, sumnja se da ih je na tom mestu neko već čekao.

Ko je bio u zapaljenom „audiju“ još nije utvrđeno, ali sumnja se da je likvidacija zapravo osveta za planiranje atentata na Luku Bojovića.

Despotović je, navodno, bio član obezbeđenja Slobodana Šaranovića, ubijenog prošle godine, a suđeno mu je za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog rođenog brata. Mete i jedne i druge zaraćene strane često su likvidirane u Beogradu.

(VIDEO) BRUTALNA LIKVIDACIJA NA VOŽDOVCU: Dalibor Despotović.(37) ubijen ispred menjačnice u Zaplanjskoj s DVA METKA U GLAVU!

Despotović je ubijen na uglu Zaplanjske ulice i Mirča Aceva, nedaleko od svoje menjačnice, kada je izašao da baci smeće.

Tek što je zakoračio da pređe ulicu, ubica koji je nosio kapuljaču ispalio je šest metaka u njegovom pravcu od kojih su dva Despotovića pogodila u glavu. Despotović je pao, dok je atentator utrčao u „audi A6“ koji ga je čekao i uputio se u pravcu autoputa Beograd - Niš.

Ubica je stajao iza kontejnera i parkiranog automobila na svega nekoliko metara od menjačnice, u čijem pravcu snima kamera sa lokala.

- Kamera je okrenuta tačno u pravcu odakle je ubica Despotovića pucao. Baš ona je snimila ubistvo. Detaljno se gledaju snimci tog video-nadzora, ali i okolnih lokala da uočimo detalj koji će otkriti ubice - priča izvor upoznat sa istragom.

Jovana Matijašević

Prema njegovim rečima, zapaljeni automobil i kamere poslati su na veštačenje.

- Istražujemo sve moguće pravce. Njegov život pre zatvora, za vreme kazne, i posle. Ko zna kome se sve zamerio. Ne možemo odbaciti mogućnost da je ubijen zbog nekih starih dugova, iz osvete, ali i da je glavom platio jer se sada nekome zamerio - kaže sagovornik „Blica“ upoznat sa istragom.

Drugi ubijeni Crnogorac

Despotović je drugi crnogorski državljanin koji je ove godine ubijen u prestonici Srbije. Prvog dana 2018. na Vračaru je likvidiran Davorin Baltić (38), blizak kavačkom klanu, a ova egzekucija još nije rasvetljena. Interesantno je da je Baltić povezivan sa klanom koji je u ratu sa škaljarcima koji sarađuju sa kriminalnom grupom Luke Bojovića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija