• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

08.02.2018

18:16

 ZORANU MARJANOVIĆU PIŠU OPTUŽNICU! Posle 22 meseca istrage iz tužilaštva tvrde: ON JE UBIO JELENU!

Vesti

ZORANU MARJANOVIĆU PIŠU OPTUŽNICU! Posle 22 meseca istrage iz tužilaštva tvrde: ON JE UBIO JELENU!

Podeli vest

Više tužilaštvo u Beogradu će za nekoliko dana podići optužnicu protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo supruge Jelene u Borči 2. aprila 2016. Zoranu preti 40 godina robije

Više tužilaštvo u Beogradu završava pisanje optužnice protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, saznaje Informer! Optužnica će biti podignuta za nekoliko dana, a suđenje će najverovatnije početi već na proleće!

Ovim je posle 22 meseca okončana istraga zločina o kom je iz dana u dan pričala cela Srbija, a koji je imao nezapamćen odjek u javnosti!

Zločin od 10 minuta

Kako smo saznali u tužilaštvu, postoje čvrsti dokazi koji Zorana direktno povezuju sa Jeleninim ubistvom!
- Veštačenja mobilnih telefona stigla su u tužilaštvo. Pre toga saslušana je Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša Marjanovića, koja je bila i poslednji predviđeni svedok. Budući da nema više svedoka, niti novih materijalnih tragova, a i zakonski rok za podizanje optužnice se približio, odlučeno je da se gotovo dvogodišnja istraga zaključi - kaže naš sagovornik.

ZORAN JE JELENU UBIO ZBOG JANE: Inspektori koji vode istragu ubeđeni da su PRONAŠLI MOTIV SVIREPOG UBISTVA!

Ključni dokazi
Postoje još neki ključni dokazi što nisu procurili u javnost, a na kojima se bazira čitava optužnicaIzvor iz istrage

On dodaje da je nakon okončanja istrage i svih sakupljenih materijalnih dokaza, tužiteljka Ljubica Veselinović počela da piše optužnicu, što bi trebalo da bude gotovo za nekoliko dana.

Kako je naveo Informerov sagovornik, koji je imao uvid u pojedine delove optužnice, Jelena Marjanović se 2. aprila 2016. u popodnevnim satima automobilom dovezla do nasipa u Borči zajedno sa ćerkom Janom i Zoranom.
- Ona je parkirala automobil i krenula da džogira nasipom, dok su je Zoran i Jana čekali na početku nasipa. U periodu od 16.49 do 17.30 Zoran se odvojio od ćerke, zatim je otrčao do Jelene i nasmrt je pretukao, odvukao je do kanala i bacio je u vodu, a onda se vratio do Jane. Sve je trajalo 10 minuta, tokom kojih je Jana čekala oca dok joj je ubijao majku - rekao je on.

Ćerka ga čekala

Zoran je nakon toga počeo da poziva porodicu i prijatelje, govoreći im da je Jelena nestala.
- Okosnica optužnice će svakako biti činjenica da je blato sa Zoranovih pantalona identično onom na mestu ubistva. Takođe, Zoranov DNK je otkriven na Jeleninom telu, a sve to ga direktno dovodi u vezu sa njenim ubistvom - rekao je naš izvor i dodao:
- Postoje još neki ključni dokazi koji nisu procurili u javnost, a na kojima se zapravo i bazira čitava optužnica. Očekuje se da suđenje počne na proleće, a Zoranu za krivično delo teško ubistvo preti do 40 godina zatvora - ispričao je izvor iz istrage.

ZORAN JE LAGAO O NESTANKU JELENE! Evo zašto je muž surovo ubijene pevačice od početka istrage SUMNJIV POLICIJI I TUŽILAŠTVU!

Podsetimo, Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra prošle godine, posle 17 meseci istrage, i otad je u pritvoru. Tužilaštvo je imalo krajnji rok da do 10. marta podigne optužnicu ili da odustane od krivičnog gonjenja. Pošto će optužnica uskoro ipak biti podignuta, ostaje na sudu da odluči hoće li Zoran do kraja suđenja ostati u pritvoru ili će se braniti sa slobode. 

Presudni momenti zločina o kom skoro dve godine priča cela Srbija

* 2. april 2016. - Jelena Marjanović nestala oko 15.30, kada je, prema tvrdnji njenog muža Zorana, otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu u Borči. On ju je u tom trenutku sa ćerkicom Janom, navodno, čekao na početku nasipa.
* 3. april 2016. - Jelenino telo nađeno u kanalu, Zoran priveden na saslušanje, zadržan 48 sati.
* 6. septembar 2017. - Zoran Marjanović ulazi u rijaliti "Zadruga".
* 14. septembar 2017. - Tužilaštvo izdalo nalog za hapšenje Marjanovića, ali policija nije htela da ga hapsi u "Zadruzi". U dogovoru sa TV Pink, Marjanović je izašao iz rijalitija zbog navodnih problema sa Centrom za socijalni rad oko ćerke Jane.

Informer

* 15. septembar 2017. - Zoran uhapšen u porodičnoj kući u Borči. Određen mu pritvor do 30 dana, prvi put.
* 19. septembar 2017. - Zoranovi otac Vladimir i brat Miloš prvi put došli da ga obiđu u pritvoru u CZ.
* 22. septembar 2017. - Miloš Marjanović se oženio dugogodišnjom devojkom Milicom.
* 10. oktobar 2017. - Centar za socijalni rad starateljstvo nad Zoranovom i Jeleninom ćerkom Janom privremeno dao njegovom bratu Milošu.
* 16. oktobar 2017. - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu počelo saslušanje svedoka. Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica i brat Miloš iskoristili pravo da ne svedoče protiv najužeg člana porodice, dok je Teodora Krsmanović, sestra od tetke ubijene pevačice, izjavila da je Zoran psihički maltretirao Jelenu.
* 12. decembar 2017. - Zoranu produžen pritvor za još tri meseca, tužilaštvo ima krajnji rok do 10. marta 2018. da podigne optužnicu ili da odustane od krivičnog gonjenja.
* 18. januar 2018. - Apelacioni sud poništio odluku o produženju pritvora, pod obrazloženjem da su potrebni "čvršći" dokazi protiv Zorana, i vratio je prvostepenom veću.
* 19. januar 2018. - Prvostepeno veće opet odlučilo da produži Zoranu pritvor do 10. marta, tvrdeći da protiv njega postoje novi dokazi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59