• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

11.02.2018

09:19

ZORAN OSTAVIO TRAGOVE JELENINE KRVI PO KOLIMA! Jezivi detalji iz optužnice za brutalno ubistvo pevačice!

Vesti

ZORAN OSTAVIO TRAGOVE JELENINE KRVI PO KOLIMA! Jezivi detalji iz optužnice za brutalno ubistvo pevačice!

Podeli vest

Zoran Marjanović (39) optužen je da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), a među dokazima koji ga terete nalazi se i Jelenina krv, nađena u njegovom automobilu!

Viši sud u Beogradu je u petak, pred kraj radnog vremena, primio optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom se okrivljenom na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teškog ubistva na svirep način, prilikom kojeg je pokazao izrazitu upornost i bezobzirnost.

- Zoran je sa suprugom i njihovom ćerkom Janom kobnog dana došao na nasip. Odvojio se od deteta i napao suprugu. Najpre ju je izbo po vratu i ruci, a zatim joj zadao smrtonosne udarce po glavi, dok je ona pokušavala da se spase - prenosi naš izvor navode iz optužnice i dodaje da su od posebnog značaja za podizanje optužnice bile DNK analize rađene u Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru u Novom Sadu.

- Jedan od bitnijih dokaza, koji terete Zorana, jeste Jelenina krv nađena u Zoranovom automobilu marke "mercedes", kojim su se supružnici zajedno sa svojom maloletnom ćerkom kobnog dana dovezli na nasip Crvenka. DNK analize pokazale su da je tragova Jelenine krvi bilo na zadnjem sedištu, na podu i u gepeku. S obzirom na to da je Jelena dovezla automobil do nasipa, postavlja se pitanje otkud njena krv na zadnjem sedištu i u gepeku? Pretpostavka je, pošto je izolovani DNK profil mešan, što znači da je bilo tragova koji pripadaju i Zoranu i Jeleni, da je okrivljeni nehotično ostavio ove tragove, nakon što je usmrtio suprugu - prepričava naš sagovornik delove optužnice.

ZORANU ĆE SE SUDITI ZA UBISTVO JELENE! Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Marjanovića!

Imao dva pomagača

Kako saznajemo, razmatra se i mogućnost da se istraga o ubistvu pevačice proširi i na moguće saučesnike.

Istražitelji su tokom istrage došli do toga da je Zoran najverovatnije imao pomagače. Oni su utvrdili ko je od pomagača kakvu ulogu imao, ali da bi se protiv nekoga pokrenula istraga zbog sumnje da je pomagao u zločinu, neophodno je sve te indicije potkrepiti odgovarajućim dokazima. Policajci su od samog početka bili na tragu da je Jelenin ubica morao imati pomagače, i to najmanje dve osobe - kaže izvor.

Osim DNK analiza, rađena su i brojna veštačenja, a najznačajnije za podizanje optužnice bilo je veštačenje mobilnih telefona i baznih stanica. 

- Telekomunikaciono veštačenje pokazalo je da je Zoran Marjanović 2. aprila gasio svoj mobilni telefon, i to u vreme kada je Jelena ubijena. On je bio nedostupan dvadesetak minuta i to u vreme koje se poklapa sa vremenom smrti Jelene Marjanović, između 16.38 i 17.04 sati. Nakon toga on je ponovo aktivirao svoj mobilni i prvo je pozvao Jelenu. Istu stvar uradili su i drugi članovi porodice Marjanović. Neaktivnost na njihovim telefonima uočena je između 16 i 17.30 sati - kaže izvor i navodi da je veštak zaključio da je Zoran isključio svoj telefon kako bazne stanice ne bi mogle da ga registruju.

I iskaz svedoka, bicikliste Milana Radića, podudara se sa satnicom veštaka. Naime, on je izjavio da je 2. aprila 2016, u periodu između 16.38 do 17 sati video muškarca i ženu kako silaze sa nasipa, na mestu na kojem je 3. aprila nađeno Jelenino telo.

- Iako svedok nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da se radilo o Jeleni i Zoranu, snimci sa kamera ukazuju na to da se radi o njima dvoma - navodi sagovornik detalje iz optužnice.

ZORANU MARJANOVIĆU PIŠU OPTUŽNICU! Posle 22 meseca istrage iz tužilaštva tvrde: ON JE UBIO JELENU!

Ima još dokaza

Tokom istrage prikupljeno je mnoštvo dokaza, koji u svojoj međusobnoj povezanosti ukazuju na osnovanu sumnju da je Zoran Marjanović lišio života suprugu Jelenu.

 - Veštačena je i Jelenina garderoba, koju je ona imala na sebi u trenutku zločina. Na nekim stvarima se, osim njenih tragova, nalaze i tragovi Marjanovića. Tako su sa njene patike izolovani tragovi, koji bi mogli da pripadaju najmanje dvema osobama, koji bi mogao da pripada članu porodice Marjanović, a isti tragovi izolovani su i sa pevačicine gumice za kosu - kaže sagovornik.

Na pantalonama sada okrivljenog Marjanovića nađeno je blato identičnog sastava kao i blato iz kanala u kojem je Jelena ubijena, a isto blato izolovano je i sa tela pokojne pevačice.

- Pošto je Zoran sve vreme tvrdio da nikada nije silazio do kanala, niti do mesta na kojem je nađeno telo njegove ubijene žene, ovi tragovi s njegove odeće su ga demantovali - ističe sagovornik.

Kako saznajemo, nakon što je Viši sud u Beogradu u petak primio optužnicu protiv okrivljenog Zorana Marjanovića, u narednom periodu će doneti odluku da li će tu optužnicu potvrditi ili će eventualno naložiti dopunu istrage.

- Ukoliko sud potvrdi optužnicu, u narednom periodu biće zakazano suđenje - objašnjava sagovornik. 

Činjenice

2. aprila 2016. - Zoran Marjanović prijavljuje Jelenin nestanak

3. april 2016. - policija u kanalu na nasipu pronalazi Jelenin leš

3. aprila 2016. - Zoran Marjanović priveden u policiju i zadržan 48 sati

5. aprila 2016. - Zoran Marjanović pušten iz policijskog pritvora

6. septembar 2017. - Zoran Marjanović ulazi u rijaliti „Zadruga“

14. septembar 2017. - Zoran Marjanović napušta rijaliti „Zadruga“

15. septembra 2017. - Policija uhapsila Zorana zbog sumnje da je ubio Jelenu

9.februar 2018.- Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića, kojom mu se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teškog ubistva




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 6 godina

interesuje me zasto negirate cinjenice da je DNK nepoznate muske osobe pronadjen na telu pokojne zene

jova

pre 6 godina

Bas mi je glupo da ovo komentarisem..ali ako je muz ubio Jelenu na gore opisan nacin,verovatno je bio pun tragova krvi,morao je poneti rezervnu odecu u mercedesu,morao je velikom brzinom da se presvuce,njegova odeca,sa tragovima krvi, je bila razbacana po mercedesu i morao je,nakon presvlacenja, brzo da se vrati do kcerkice,verovatno izbezumljen ali glumeci mirnocu...neko drugi je ubio Jelenu,a muz je sigurno organizator i mesto mu je u zatvoru...vazno je utvrditi - gde je bio parkiran mercedes...?

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija