• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

11.02.2018

18:56

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) VATROGASAC SLUČAJNO ZGAZIO NA JELENIN LEŠ! Otkrivamo kako je tačno pronađeno telo pevačice u Borči!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) VATROGASAC SLUČAJNO ZGAZIO NA JELENIN LEŠ! Otkrivamo kako je tačno pronađeno telo pevačice u Borči!

Podeli vest

Tragajući za telom Jelene Marjanović, 3. aprila 2016. jedan vatrogasac je gazeći kroz mutnu vodu u kanalu slučajno stao na njenu nogu. U tom trenutku gornji deo Jeleninog tela se podigao sa dna i prestravio vatrogasca

Leš Jelene Marjanović (33) na dnu kanala u Borči pronašao je 3. aprila 2016. jedan vatrogasac, koji je tragajući za njom ušao u vodu dubine oko jedan metar i slučajno nagazio na njenu nogu! U tom trenutku, gornji deo Jeleninog tela podigao se sa dna kanala i prestravio vatrogasca!

Usledio je uviđaj, kojim je utvrđeno da je pevačica "Granda" ubijena dan ranije sa devet udaraca oštrim predmetom u glavu, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal!

Zoran osumnjičen

Ovo je samo jedan od neverovatnih i dosad neobjavljenih detalja iz istrage koji će se naći u knjizi novinara TV Pink Mladena Mijatovića (vidi okvir).
Za sada je za Jelenino ubistvo glavnoosumnjičeni njen muž Zoran Marjanović, koji je uhapšen 15. septembra prošle godine i od tada je u pritvoru.

ZORAN OSTAVIO TRAGOVE JELENINE KRVI PO KOLIMA! Jezivi detalji iz optužnice za brutalno ubistvo pevačice!


Prema podacima iz istrage, Zoran je 2. aprila 2016, oko 20 sati, prijavio policiji da je njegova supruga nestala četiri sata ranije, dok je džogirala nasipom. Zoran je tvrdio da je u to vreme čekao Jelenu na početku nasipa sa ćerkicom Janom (7).

Pas jurio miris na ubici
Pas je nekoliko puta prelazio kanal i išao prema putu za Jeleninim mirisom koji je ostao na ubici

- Čim je prijavljen nestanak, počela je opsežna potraga oko nasipa i obližnjeg kanala. Sve vreme je u potragu bio uključen i pas tragač, kom je prethodno data Jelenina garderoba da je onjuši - priča izvor iz istrage.

Potraga je tog dana bila bezuspešna, pa je nastavljena narednog dana.
- Pas je 3. aprila 2016. dva puta ulazio u kanal u blizini mesta gde je kasnije pronađeno Jelenino telo, ali je izlazio na drugu stranu kanala i odlazio skroz do asfaltnog puta između Borče i Crvenke. Tu bi stao, pa bi se ponovo vraćao do kanala - objašnjava izvor.

Informer

UBISTVO NA NASIPU Jelenin leš bio je duboko pod vodom u kanalu

Prema njegovim rečima, tek kasnije je utvrđeno da je pas zapravo išao za Jeleninim mirisom koji je ostao na ubici! Pošto se taj miris gubio u blizini asfaltnog puta, pas bi se vraćao prema kanalu, gde mu je taj miris bivao sve jači!Za to vreme Jelenu su u okolini nasipa i kanala tražili i mnogobrojni policajci i vatrogasci-spasioci.- Jedan vatrogasac je odlučio da uđe u kanal i da traži telo hodajući kroz vodu, koja je tada bila oko jedan metar dubine. Voda je bila mutna i posle pedesetak koraka vatrogasac je iznenada osetio da je nagazio na nešto na dnu kanala. U tom trenutku Jelenina krvava glava i gornji deo tela su isplivali bukvalno pred njegovim očima! - navodi izvor iz istrage i dodaje da je vatrogascu od šoka u trenutku pozlilo, pa je intervenisala i Hitna pomoć!

- Sama činjenica da je ubica bacio telo na dno mutnog kanala, obraslog gustim šibljem, ukazuje da je on želeo da telo ne bude nađeno najmanje nekoliko dana. Do tada bi truljenjem tela u vodi dodatno bili uništeni biološki tragovi. Međutim, spletom neverovatnih okolnosti, taj vatrogasac je slučajno zgazio leš i tako je otkriven dan posle zločina!

Informer

JEDAN OD DOKAZA Patika pronađena na mestu zločina 

Strgao joj trenerku

Kako smo objavili u petak, ubica je 2. aprila 2016. presreo Jelenu između nasipa i kanala i najpre je snažno udario u lice.
- Ona je krenula da beži, ali on ju je sustigao, uhvatio za gornji deo trenerke i strgao je s nje. Nakon što je sustigao Jelenu, ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopala. Kad ju je dovukao do ivice kanala, ubica joj je smrskao lobanju nekom oštrom šipkom ili keserom i ubacio je u kanal. Jelena je tad još davala znake života, što je utvrđeno i obdukcijom, jer je u dušniku pronađeno malo trave iz vode u kanalu. Ubica je potom zagazio u kanal, dokrajčio Jelenu i pobegao - tvrdi naš sagovornik.
Podsetimo, tužilaštvo je u petak podiglo optužnicu protiv Zorana. Ako bude osuđen za teško ubistvo, preti mu do 40 godina zatvora.

ZORANU ĆE SE SUDITI ZA UBISTVO JELENE! Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Marjanovića!

Mijatović: Skoro dve godine pomno pratimo istragu

printscreen

Novinar TV Pink Mladen Mijatović uskoro će u svojoj knjizi objaviti mnoge nepoznate i šokantne detalje iz istrage ubistva Jelene Marjanović.

- Televizija Pink je od 2. aprila 2016. i nestanka Jelene Marjanović kontinuirano izveštavala o ovom misterioznom slučaju, u različitim formama. Ekskluzivni snimci, informacije, kredibilni gosti iz policije, advokati, kriminolozi, novinari, Jelenine kolege, psiholozi, veštaci različitih struka, nezavisni istraživači i analitičari, svako iz svog ugla govorio je o ubistvu pevačice u Nacionalnom dnevniku, specijalnim emisijama, Jutarnjem programu, Crnoj hronici... U karijeri sam snimio veliki broj misterioznih ubistava, ali je ovo, između ostalog, specifično i po angažovanju policije. Svi resursi MUP iskorišćeni su u potrazi za adekvatnim dokazima na osnovu kojih bi se ubistvo rasvetlilo. Stručnjaci kažu da je u pitanju zločin iz strasti. Podsećam, još nije pronađen predmet kojim je ubica pretukao i usmrtio Jelenu na nasipu u Crvenki kod Borče - kazao je Mijatović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 6 godina

Ovde je policija imala propusta, kao nije nasla predmet koijim je ubijena Jelena, zasto nisu pretrazili kanal u kojem je bilo tijelo , predmet kojim je ubijena Jelena je u kanalu jer ubica nije posle ubistav nosio predmet sa sobom zbog toga sto je krvav i lako bi ga se bilo primjetiti,znaci predmet je u kanalu, policija samo treba da pretrazi kanal i to bi bio kraj price.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija