• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

12.02.2018

18:20

NARKOMAN UBIO HEROJA SA KOŠARA! Izrešetan ratni veteran u Kaluđerici!

Vesti

NARKOMAN UBIO HEROJA SA KOŠARA! Izrešetan ratni veteran u Kaluđerici!

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je M.Đ (29) zbog sumnje da je u nedelju oko 10 sati ubio bivšeg vojnika Miodraga Milovanovića (39)

Miodraga Milovanovića (39), ratnog veterana koji je ranjen na karauli Košare, ubio je u nedelju njegov komšija Mrako Đ. (29) u beogradskom naselju Kaluđerica. Do ubistva je došlo jer su se Miodrag i Marko prethodno posvađali u saobraćaju.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi Marko Đ. je u Ulici Ratka Mitrovića ispalio četiri hica u nesrećnog Milovanovića, od kojih su ga dva metka pogodila u grudi.

Iako teško ranjen Milanović je, sa dve prostrelne rane na grudima, davao znake života i on je kolima Hitne pomoć odmah prevezen u Urgentni centrar gde je nažalost  i pored napora lekara preminuo. 

Marka Đ. koji je nakon pucnjave pobegao sa mesta zločina policija je na osnovu izjava svedoka i operativnog rada u nedelju oko 23 sata locirala i uhapsila.

UHAPŠEN POZNATI ADVOKAT koji je iz pištolja IZREŠETAO PARTNERKU NA NOVOM BEOGRADU!

MLADIĆ U NIŠU SKOČIO SA DEVETOG SPRATA! Ne zna se zašto je Nikola (21) odlučio DA SE UBIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 6 godina

Sta reci? Preziveo Kosare a ubi ga nula od coveka, i jos pobeze. E da je taj bio na Kosarama, pobio bi svoje.

Zlata

pre 6 godina

Boze,sta ti je losa sudbina! Covek preziveo Košare,a sada ga ubila gnjida narkomanska !Mnogo mi je zaoooop! Iskreno saucesce porodici,prijateljima...

Milan

pre 6 godina

Ubio ga je sistem koji nikako da pocisti narkodilere sa ulica. Sistem koji obvezbedjuje narkomanima jeftin dotok droge i mafiju na svakom koraku. Nije ni mafija kriva. Kriva je drzava koja od demokratskih promena se nije izborila sa korumpiranim sudstvom i advokaturom u sprezi sa korumpiranim drzavnim sluzbenicima. Drzava je imala sansu ali su ti politicari sve radili da zataskaju i osiguraju kriminalce pa sad placamo te racune. Zasto niko od tih bivsih politicara i sudija nije zavrsio u zatvoru sto je stitio kriminalca, tajkuna ili dilera? Treba jos neko na ovaj nacin da bude ubijen?

Dejan

pre 6 godina

Zivotinja treba da dobije 40 godina, i bez milosti baciti u samnicu

Bane

pre 6 godina

Odmah obesiti i u Dunav neka voda nosi djubre daleko od Srbije!

klon

pre 6 godina

I po srpskom zakonu imaš para, korumpirano sudsto dobiće 7 god. A oduzeo čoveku zivot iz gluposti. VRATITI SMRTNU KAZNU.Da su roknuli nekog bliskog nekom ministru promenili bi zakon za 2 meseca ovako nam lepo ide svaki dan neko nekog ubije a frižideri i novčanici sve prazniji milina u Srbiji, ali za LOPOVE i PREVARANTE.

Dr Laza

pre 6 godina

Strah od dozivotne robije ili smrtne kazne bi delovao prevntivno kod vecine.

srdjan

pre 6 godina

Pocivaj u miru brate. Bili smo tamo gde nebo je gorelo... Ne zaboravljamo!

Mitar

pre 6 godina

Колико сам ја информисан "Херој са Кошара" је после саобраћајног инцидента претукао овог лика што га је убио. А онда се овај вратио и "испрангијао" га. А чему све то када имаш породицу и двоје мале деце...

alo bre

pre 6 godina

Mnogo su nam losi zakoni i celokupan sistem! Narkomane, mentalne opasne bolesnike i, kriminalce, sve koji su opasni po drustvo i blizu okolinu U RUDNIK!!!!!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija