• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BKTV NEWS

15.02.2018

20:15

DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE ZALEDILA SRBIJU! Pozvao policiju i rekao: "ODVEŠĆU SINA U DRUGI, BOLJI SVET": Ovako je Mitić najavio SAMOUBILAČKI POHOD!

Vesti

DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE ZALEDILA SRBIJU! Pozvao policiju i rekao: "ODVEŠĆU SINA U DRUGI, BOLJI SVET": Ovako je Mitić najavio SAMOUBILAČKI POHOD!

Podeli vest

Miroslav Mitić (33) koji je nastradao sinoć u samoubilačkom pohodu ukradenim vozilom na putu Niš- Leskovac, u kome je njegov sedmogodišnji sin samo pukom srećom ostao živ, poslednjih nekoliko dana se krio od policije koja ga je tražila zbog sumnje da je učestvovao u krađi zaštitne ograde na autoputu

Mitić je, sinoć pozvao nišku policiju i najavio samoubilački plan rečenicom: "Odvešći sina u drugi, bolji svet".

Dok je za njim trajala policijska potera na putu ka Leskovcu, Mitić je, pred policijom namerno udario u drugo vozilo.

Od zadobijenih povreda, preminuo je dva sata kasnije u leskovačkoj bolnici. Njegov sin, zahvaljujući reakciji drugog vozača koji je uspeo da izbegne čeoni sudar, na sreću je prošao samo sa nekoliko ogrebotina.

U Avalskoj ulici u Nišu, u kojoj je Mitić živeo kao podstanar kažu da ni njega ni sina nisu videli poslednjih nekoliko dana, ali da su svi primetili policiju koja ga je nekoliko puta tražila.

I u leskovačkom selu Bobište, gde je Miroslav ranije živeo, kažu da je policija pre nekoliko dana dolazila da ga traži, ali da niko od njih nije znao na koju adresu da ih uputi.

Prema nezvaničnim saznanjima BKTVNews policija je imala operativna saznanja da je Mitić, koji je radio na otpadu, učestvovao u krađi zaštitne ograde na autoputu, i da su zbog toga planirali da sa njim obave informativni razgovor.

Da li je strah od mogućeg hapšenja razlog koji je Miroslava naveo na samoubilački pohod, ostaće zauvek tajna jer nakon  što je namerno izazvao sudar, nije uspeo da progovori.

- Miroslav je sa sinom ovde živeo sam. Doselili su se prošle zime. Njih dvijica su živeli sami. Miroslav je bio razveden. Majka njegovog deteta je navodno otišla u Crnu Goru i nije imala nikakav kontak sa njima - kaže komšija iz Avalske ulice.

SRCE DA PUKNE! GDE JE MOJ TATA, GDE JE MOJ TATA, uporno je ponavljao, DEČAK KOGA JE OTAC POVEO SA SOBOM U SMRT!

On kaže i da su Miroslav i njegov sin živeli u staroj kući, koju je on, na ime kirije renovirao.

- Živeli su sirotinjski, Miroslav je radio na otpadu ali je vidio računa o detetu. Verovatno je saznao da ga policija traži i zato je odlučio da izvrši tako stravično samoubistvo, u kome je planirao da ubije i sina. Ko zna šta je sve radio, i sigurno se plašio da ga je policija sada otkrila. Sigurno se plašio da će završiti u zatvoru, a dete u Domu pa se odlučio na ovo - kaže komšija.

On kaže i da je početak braka Miroslava i njegove sada bivše supruge Snežane, sa kojom je i dobio sina, počeo 2009. godine dvostrukim ubistvo u selu Bobište kod Leskovca.

- Miroslavljeva majka Snežana se preudala u to selo i povela i Miroslava. Živeli su kod Miroslavljevog očuha i njegovih roditelja. Onda se Miroslav oženio. I njegova žena se zove Snežana, ali je njen bivši suprug u naletu ljubomore jednu noć upao u njihovu kuću. Bejzbol palicom je ubio Miroslavljevog očuha i njegovog oca. Miroslav i Snežana, koji su bili meta napada su se pukim slučajem zatekli u drugoj kući u dvorištu. Uspeli su da pobegnu kod komšija i tako se spasu - kaže komšija.

Kuću u kojoj se desio zločin, Miroslav je prodao pre šest godina.

Porodica koja sada živi tu kaže da od tada Miroslava nisu ni videli.

- Njegova majka je umrla pre tri godine, baba po očuhu odmah posle ubistva. Čuli smo samo da je Miroslava ostavila žena pre tri godine, da je otišla za Crnu Goru, da je on pokušavao da je vrati, ali da ona nije htela - pričaju njegove stare komšije iz Bobišta.

Posle udesa, Miroslavljevog sina su preuzeli radnici Centra za socijalni rad, koji su dečaka smestili u hraniteljsku porodicu.

- Miroslav ovde u Nišu ima tetku i sestru. Ko zna, možda će se one uključiti u brigu o detetu, kažu komšije iz Niša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija