• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2018

09:01

ŠEŠELJ TVRDI: Zoran NIJE SAM UBIO JELENU, priznaće sve kad shvati DA MU PRETI 40 GODINA ROBIJE!

Vesti

ŠEŠELJ TVRDI: Zoran NIJE SAM UBIO JELENU, priznaće sve kad shvati DA MU PRETI 40 GODINA ROBIJE!

Podeli vest

Marjanović će priznati sve o ubistvu supruge Jelene kad shvati da mu preti 40 godina robije. Moguće je i da on nije neposredni ubica, već saučesnik, kaže Vojislav Šešelj

Gotovo sam siguran da Zoran Marjanović nije jedini koji je učestvovao u ubistvu svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. kod nasipa u Borči! Moguće je i da on čak nije neposredni ubica, već samo saučesnik. Tipujem da je to neko iz njegovog najbližeg okruženja, iz porodice. Ubeđen sam da će Zoran ispričati sve što zna kad shvati da mu preti 40 godina robije, istakao je Vojislav Šešelj za Informer.

'Mozak' Vladimir
Čini mi se da je "mozak" zločina otac Vladimir, koji je od svih njih u porodici Marjanović psihički najjača ličnostVojislav Šešelj

Lider radikala kaže da je na osnovu svog višedecenijskog iskustva u radu s ljudima od početka procenio Zorana kao "slabu ličnost, koja nije sposobna da samostalno počini hladnokrvno ubistvo".

- Mislim da je on samo pomagač, na šta ukazuju i pronađeni dokazi do kojih je došlo tužilaštvo tokom istrage. Za tu ulogu je, verujem, sposoban. Ali mi se sve čini da je "mozak" zločina otac Vladimir, koji je od svih njih u porodici psihički najjača ličnost. Rekao bih da je on definitivno u stanju da sve to izvede, a da je Zoran tu bio samo instrument, sredstvo - rekao je Šešelj.

Novak Đurović/AP


Naš sagovornik smatra i da je, na osnovu detalja iz optužnice koji su procureli u javnost, vrlo malo dokaza koji neposredno terete Marjanovića.

Stefanović: Ne znam ima li još osumnjičenih

MUP

Ministar policije Nebojša Stefanović izbegao je juče da direktno odgovori na pitanje da li će zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović biti još hapšenja, navodeći da ta saznanja u ovom trenutku može da ima samo Više tužilaštvo.- Slučaj tog ubistva polako dobija epilog i uskoro će doći do suđenja koje će doneti pravdu ubijenoj ženi. Policija je svoj deo posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih, ne mogu da vam kažem. O tome će odlučiti tužilaštvo kada sagleda sve dokaze - rekao je Stefanović.On je dodao i da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da je svestan toga da "građanima deluje da je istraga trajala dugo", ali da bi mnogo opasnije bilo da se radilo na brzinu i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza dobijemo oslobađajuću presudu".

- Koliko sam mogao da pročitam, Zoranovi DNK tragovi pronađeni su na nekim delovima Jelenine odeće, ali je to vrlo nepouzdan dokaz. Osim toga, tu su i tragovi blata i zemlje sa njegovih pantalona koji se podudaraju sa blatom nađenim na mestu zločina. To ga dovodi u vezu sa mestom zločina, međutim, ne dokazuje nužno i da je ubica!

Šešelj je, zbog svega toga, ubeđen da će Zoran vrlo brzo pući i otkriti ko je sve i na koji način učestvovao u, kako je rekao, skoro pa savršenom zločinu. Kao glavni argument za sumnju da je Vladimir pravi idejni kreator, možda čak i egzekutor, Šešelj navodi njegovo previše samouvereno držanje od prvog dana zločina.

- Vrlo je zanimljivo i to što je Vladimir prvi put progovorio o motivu Jeleninog ubistva kada mu je sin uhapšen 15. septembra 2017. i tada pomenuo da je ona imala ljubavnika, nekog moćnog tajkuna. Tako nešto se nije spominjalo ranije i zato je naročito sumnjivo šta je on time hteo da kaže - objašnjava vođa SRS.

Iz optužnice koju je Više javno tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića, a čije je detalje Informer ekskluzivno objavio, takođe se nameće zaključak da je Zoranu u zločinu pomogao neko iz porodice.

Na to prvenstveno upućuje podatak da su Zoran i još neki članovi njegove porodice istovremeno nakratko pogasili mobilne telefone, i to baš u periodu kada se smatra da je na nasipu u Borči ubijena pevačica "Granda" 2. aprila 2016. godine!

- U optužnici stoji da je veštačenjem mobilnih telefona članova porodice Marjanović utvrđeno da telefon u vreme ubistva Jelene nije bio isključen samo Zoranu već i nekim članovima njegove porodice. To nikako ne može biti slučajnost, već ukazuje na to da su i oni znali za zločin. Samim tim, mogla bi se očekivati nova hapšenja u ovom slučaju, i to nekog od Marjanovića - otkriva Informerov izvor upoznat s istragom.

SVI DETALJI OPTUŽNICE! ZORAN PAJSEROM UBIO JELENU?! Smrtonsone udarce zadobila je u kanalu, a njena krv pronađena je NA ZADNJEM SEDIŠTU I U GEPEKU MERCEDESA PORODICE MARJANOVIĆ?!

Podsetimo, Jelena Marjanović je kobnog dana sa Zoranom i tada petogodišnjom ćerkom Janom došla do početka nasipa u Borči, kako bi tamo džogirala. Prema optužnici, Zoran je odmah isključio telefon, a zatim sa Janom krenuo za njom. Usput je ostavio Janu da ga pričeka, a zatim je sustigao Jelenu i namamio je da siđe sa nasipa na poljanu prema obližnjem kanalu. Tu ju je oštrim predmetom najpre ubo u vrat i lakat. Jelena je počela da beži prema kanalu, a Zoran ju je sustigao i smrskao lobanju sa osam udaraca šiljatom šipkom, najverovatnije pajserom.

Jelenin leš na dnu kanala, u vodi, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016. Zoran je uhapšen posle 17 meseci istrage i od tada je u pritvoru. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mnogo bitan

pre 6 godina

E, mnogo bitan Šešelj u celoj ovoj prič, kao i svi mediji, koji su objavljivali saznanja, od "dobro obaveštenih izbora, bliskih vrhu istrage".

zoran miljkovic

pre 6 godina

ОПЕТ ВИ ТЕНДЕЦИОЗНО ЦИТИРАТЕ ШАРЛАТАНЕ И ЦИРКУЗАНТЕ,КОЈИ НЕ ПОСЕДУЈУ НИ ЈЕДАН ВАЉАНИ АРГУМЕНТ,ВЕЋ СЕ ВОДЕ КОМУНИСТИЧКО СТАЉИНИСТИЧКИМ ИДЕЈАМА О СУЂЕЊУ.НАПРОСТО СТЕ У САРАДЊИ СА НЕКИМА КОЈИМА ЈЕ СТАЛО ДА ОБЛАТЕ СРПСКУ ПОЛИЦИЈУ,ПИСАЛИ СВЕ И СВАШТА О МАРЈАНОВИЋИМА,ТАКО ДА ЈЕ ОПТУЖНИЦА ПОДИГНУТА ТАКО ДА СТОЈИ НА НИКАКВИН ДИРЕКТНИМ ДОКАЗИМА,ОСИМ ПРЕТПОСТАВКИ.ОВДЕ ТУЖЕ И СУДЕ ТРИ ТАБЛОИДА И ДВЕ ТАЈКУНСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ,БРУКА ЗА СРПСКО ПРАВОСУЂЕ.

Sanja

pre 6 godina

Savka cast za vas komentar. Ovim je Srpska policija i Srpsko tuzilastvo mnogo ocrnjeno. Po prvi put sam zaista sretna sto ne zivim u Srbiji. Citajuci mnogo lazi, izmisljotine i napad na jednu porodicu su me navele da ucim svoju decu da tuzilastvo , policija, socijalni rad u Srbiji dno dna jeste. Zbogom Moja draga Srbijo! ovde gde zivim sam se godinama borila protiv medijama koji su crnili Srbiju. Sad zaista po prvi put osecaj potrebu da dajem kritiku na drzavne , da i ja pisem ovde o radu policiji i tuzilastva u Srbiji

pravda za Jelenu i Janu

pre 6 godina

Ne treba nam Šešelj to reći to bi i djeca već shvatila. To je više nego logično. Ja ipak mislim da nije ubijena na nasipu. Nasip je izrežiran samo kao i sve ostalo da se istraga preusmjeri na drugu stranu. Bačena u kanal.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija