• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

23.02.2018

10:33

PREKLAO MAJKU SVOJE DECE NASRED ULICE, DOBIO 15 GODINA! Da li je ovo dovoljna kazna ZA MONSTRUMA?!

Vesti

PREKLAO MAJKU SVOJE DECE NASRED ULICE, DOBIO 15 GODINA! Da li je ovo dovoljna kazna ZA MONSTRUMA?!

Podeli vest

Denis Gačić (29) osuđen zbog brutalnog ubistva Danijele Handl (22) u Urovici kod Negotina. Tužilaštvo najavilo da će podneti žalbu

Denis Gačić (29) iz Urovice kod Negotina osuđen je na 15 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Danijele Handl (22). On je prošle godine na vidovdansko veče, nesrećnu Danijelu, sa kojom ima trojicu sinova od tri, pet i sedam godina presreo na ulici i usmrtio sa više uboda nožem u lice i vrat.

(FOTO) GLEDAO SAM KAKO JE KOLJE, KRV JE LIPTALA KAO VODOSKOK! Potresna ispovest brata žrtve jezivog zločina u Negotinu!

Iako je tužilaštvo tražilo da se ovo delo okvalifikuje kao teško ubistvo na posebno svirep način, sud ga je okarakterisao kao obično ubistvo i dosudio maksimalnih 15 godina. Više tužilaštvo u Negotinu, saznajemo, uložiće žalbu na ovu presudu.

Nezadovoljna je i porodica Danijele Handl, roditelji Nikola i Severinka, ali i njena braća i sestre.

Slična sudbina ubičine sestre

Denis Gačić je bivšu suprugu ubio gotovo na istovetan način kao što je pre deset godina u Beču njegovu sestru Sonju nožem ubio njen partner Selami Iseni (33) iz Štipa. Gačić je, inače, dobro poznat policiji jer je do sada nekoliko puta osuđivan zbog krađa i jednom zbog razbojništva.

- Mala je ovo kazna za sve što joj je uradio. Osam godina su bili zajedno, a on je tukao, vikao na nju. A kad je otišla stalno joj je telefonom pretio. Prijavljivala ga je. On je dolazio i na kapiju, ali ja mu nisam dao da uđe i na kraju ju je ubio nasred ulice - kaže otac ubijene Danijele Nikola Handl.

Nažalost, Denis je Danijelu stalno uhodio, redovno vrebao iz prikrajka i sumnjičio za razne ljubavne afere, što je ona uporno negirala. Za prošli Vidovdan pošla je iz skromnog roditeljskog doma na ulazu u Urovicu, na mestu zvanom Stanc, ka centru sela do prodavnice, sa bratom Ljubom (13). Navodno je ipak morala da prođe glavnom seoskom ulicom ka centru, na nekoliko stotina metara od kuće svog bivšeg muža. Denis ju je video, zviznuo i otrčao ka kući, a Danijela je nastavila put ka prodavnici.

- Nekih stotinak metara dalje Denis je pozvao Danijelu, a meni rekao da bežim. Nisam hteo, ali mi je sestra rekla da ipak odem do prodavnice. Ja sam pošao, a ona je vrisnula. Video sam kako je zagrlio obema rukama, oborio na zemlju i počeo da bode nožem - seća se dečak, koji je tada otrčao do prodavnice i tražio pomoć, ali je za Danijelu već bilo kasno.

UBICA IZ NEGOTINA PRIZNAO ZLOČIN: Izbo sam bivšu ženu zbog ljubomore i ranijih nesuglasica!

Nesrećnu devojku je ostavio da leži u lokvi krvi. Otišao je sa mesta zločina, a nož kojim je ubio majku svojih sinova - bacio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alvin

pre 6 godina

dal imaju dusu ovi sudije kad ce jednom da ih hapse.

Drago

pre 6 godina

Za takvo zversko ubistvo trebalo bi najmanje 30 godina dati monstrumu,lisiti zivota nekog na taj nacin i zbog ljubomore mozda i to je malo.

Vla

pre 6 godina

Ma I to je malo, dozivotno, kad vec nema smrtne kazne

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija