• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nikola Šević

23.02.2018

16:33

TEŠKA TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Muž nasilnik naterao suprugu  DA SE BACI S MOSTA U DUNAV!

Vesti

TEŠKA TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Muž nasilnik naterao suprugu DA SE BACI S MOSTA U DUNAV!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odredilo je pritvor Zoranu Grahovcu (46) zbog sumnje da je naterao sopstvenu suprugu Marijanu (40) da skoči sa mosta "Sloboda" u Dunav

Samoubistvo se dogodilo ujutru oko četiri sata kada je Marijana, prema Zoranovim rečima, nakon što su kolima prelazili most, tražila od njega da zaustavi vozilo, a zatim prešla bankinu i zaštitnu ogradu i skočila u ambis. Nesrećnu ženu Zoran je prethodno pretukao jer je sumnjao da ga je varala.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera Zoran Grahovac se, prema sopstvenom priznanju, u poslednjih desetak dana konstatno svađao sa svojom ženom, kinjio je i maltretirao. 

Sumnjao je da ga vara i zbog toga ju je terao da prizna svoje neverstvo, a nekoliko puta ju je i pretukao.

- Postoji i drugi scenario koji će policija i tužilaštvo morati da ispitaju, a to je da je Zoran takođe izašao iz vozila kad i Marijana i da je praktično on gurnuo sa mosta u reku. 

U tom slučaju krivično delo protiv njega moraće da se prekvalifikuje i očekuje ga znatno veća zatvorska kazna - otkriva Informerov sagovornik.

ZA ŠEST MESECI 30.000 ŽENA PRIJAVILO PORODIČNO NASILJE: Iseljeno je 9.000 nasilnika iz svojih stanova!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 6 godina

Jos jedan dokaz kako su nasi muskarci jadni i kukavice, kako nemaju snage da se bore sa izazovima zivota.Misli,ozenio se i zavrsio posao za zivot. A ako jednog dana zena nemoze da ga smisli zato sto je zivot dug i ljudi se menjaju, e onada ce je ubiti jer nema hrabrosti da zivi bez nje.Jadan, kako ce sam?Ko ce ga prati, peglati kuvati, voditi decu u skolu....

Zoran

pre 6 godina

Zoro,deluje mi da i vama treba neka vrsta pomoci,Ili zivite u takvoj vezi ili ste ljuti na bivseg supruga pa generalizujete sve muskarce.Muskarci u srbiji nisu jadni i imaju dovoljno snage da se izbore sa svime.Trebalo bi da se zapitate,zbog cega pojedini muskarci pucaju i zbog cega dolazi do raznih zverstava medju supruznicima.Mislim da dosta zena mentalno zlostavljaju svoje partnere a oni umesto da ih napuste,pocine ovako nesto.

Perakaže

pre 6 godina

Zorane, ti si jedna jeziva budala. Ta je žena bila prethodno prebijena, zašto ne čitaš pažljivije. Verovatno da to nije bio ni prvi put da je dobila batine. Da izbegne sledeće batine, ona je izabrala smrt. No tvom glupom muškom egu neće biti jasno do kraja tvog života. Sram te bilo, budalo jedna.

Ludodoba

pre 6 godina

Nema potrebe da generalizujes sve muskarce.I zene i muskarci su skloni prevarama.Mislm da nema potrebe za tim...razcod pa svako na svoju stranu.Slazem se sa Zoranom,mnogo muskaraca trpi psihicko zlostavljanje od strane zena.Znam par takvih slucajeva.

Ljube

pre 6 godina

Ja bih pre rekao da je to još uvek na delu balkanski mentalitet i prodično vaspitanje - muškarci misle da ženidbom oni postaju vlasnici žena i njihovog života. Velikom broju njih je nepojmljivo da žena može da ih napusti ili da "otkaže poslušnost". Prevarila ga, pa šta? Zato mora da je ubije? Iz ličnog iskustva znam da su 90% muškaraca koji švrljaju i varaju svoje partnerke najviše ljubomorni i najviše pogođeni neverstvom žene.

zoran

pre 6 godina

a zasto vi jadne zene se ne razvedete pa se trpajte skim god hocete onda a ne dok ste u braku da radite takve stvari,neopravdavam idiota ali ne razumem ni tebe ni tvoj komentar

Sloba

pre 6 godina

Bre,bre sve nešto žene ugrožene a vuku nas za nos kao mečku božanu ceo život i umremo kao robovi.celog života nam tuture šta god da uradimo ili nismo dobri muževi ili nismo dobri roditelji ili nismo familijarni i na kraju zlostavljači počeosam da razmišljam o gej populaciji do sada mije to bilo nešto što nije normalno ali sad ih razumem još nismo čuli da u njihovim vezama,brakovima ima zlostavljača,zlostavljamja.

vedar i cio

pre 6 godina

Poznajem Zorana, bio mi je razredni u skoli, a Marijana takodje nastavnica u osnovnoj skoli, oboje su dobre osobe, u soku sam od kako sam saznao za ovu vest, kod nje nisam primetio bilo kakav znam nervoze ili slicno, a kod njega takodje, dobar covek, uvek se ophodio dobro prema djacima, par puta mi je privatno nesto pomogao, stvarno jako dobar i divan covek, nadam se da nije ucinio ovako nesto, zao mi je ako jeste....

JednaIzOsmogCetiri

pre 6 godina

Ta zena je bila moja nastavnica. Bila je jaka osoba, i sve nas je podrzavala u nasim snovima kao druga majka. Ne mogu nju da zamislim da vara njenog muza. I veoma mi je muka od svih vas kada vidim kako se svadjate po komenatarima kako zene `vuku muskarce za nos ceo zivot` i kako su muskarci `jadi i kukavice`. Sram nek vas je sve, svadjajte se negde drugde. Sigurno vam nebi bilo drago da se ovako nesto desava u vezi vase voljene osobe. Svi smo ovde ozalosceni zbog te tragedije. Saucesce porodici i svima iz OS "Miroslav Antic" <3

Vladimir

pre 6 godina

Od svih vasih komentara,jedino je Ljube napisao pravilno komentar. Da li je moguce da ste toliko nepismeni,gutanje slova,pravopis,strasno. Moj komentar za ovaj zlocin je,djavo je dosao po svoje. Godine i decenije,gradjani Srbije zive u beznadju,pod stresom, u besparici i problemima. I bice sve gore. Ljube,u pravu si,muskarci koji varaju svoje supruge,zaista su najvece sise,kada je u pitanju ljubomora uperena ka svojim zenama,nebeska pravda,zar ne? A vi,komentatori,kada god pisete,procitajte ono sto ste napisali,ispravite greske pa saljite komentare.

Ucenicasedmograzreda

pre 6 godina

Ta zena je bila moja nastavnica, bila je najbolja i najdivnija osoba koju sam mogla zamisliti, bila nam je kao druga majka, usmeravala nas je na pravi put, trudila se oko nas volela nas je kao svoju decu, ja ne mogu poverovati da ona prevari svoga muza to jednostavno nije istina ne moguce je. Ona je jedna veoma jaka osoba bila i uvek se trudila da nadje resenje i resi neki problem. Ne znam kako cemo dalje nastaviti bez nje. Sav hol koji je ona ukrasavala i njena zelja kad porastemo da budemo dobre osobe.... Nje vise nema, nase druge mame, najbolje nastavnice.. POCIVAJ U MIRU ANDJELE UVEK CES BITI U NASIM SRCIMA <3

Anja

pre 6 godina

Moje nastavnice vise nema!!!!! Zasto se njoj to desilo!!Zasto??Jel to zasluzila. Stalno nam je govorila da smo mi njeni pilici...itd jako nas je volela i nje vise nema i vise joj glasa necu cuti zasto???zasto?? Samo da se mogu vratiti u nazad da joj jos jednom cujem glas,,Pilici"

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija