• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2018

14:59

NOVI NAPAD NA SRBE! Pretučen srpski student u južnom delu Mitrovice

Vesti

NOVI NAPAD NA SRBE! Pretučen srpski student u južnom delu Mitrovice

Podeli vest

Student Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici srpske nacionalnosti napadnut je u petak uveče u južnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom su mu nanete povrede glave, javlja radio "Kontakt plus"

Incident se, kako se navodi, dogodio nešto pre 18 sati, kada su na studenta nasrnula trojica nepoznatih napadača, koji su govorili albanskim jezikom.

Policija ga je nakon incidenta odvela u kliničko-bolnički centar u Mitrovici.

Student je, kako navodi "Kontakt plus" rodom iz Prištine.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji koja je napravila zapisnik. 


Prema rečima studenta, mesto na kojem se incident dogodio pokriveno je sigurnosnim kamerama, što je rekao i pripadnicima kosovske policije sa kojima je razgovarao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 6 godina

Dokle više da opraštamo jer trebamo mi kao narod da odemo na kosovo da resimo stvari očas posla ili ćete opet da molite naš narod da ostane na kosovu.Zavrsnica ovoga ce biti da ce albanci da se nasele na kosovu u tolikom broju da ce se samo reći za kraj albansko je kosovo.Sramota za drzavu.

Ivana

pre 6 godina

I onda su se Nataša Kandić i Sonja Biserko toliko potresle da im je pozlilo.

Sale

pre 6 godina

Nemogu da shvatim kad ce Srbi na tom Kosovu da shvate da tamo nema zivota i da svakog casa svako od njih moze da nastrada zato sto nema zakona niti pravde to svi znamo samo oni kao neznaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija