• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2018

15:38

(ŠOKANTAN VIDEO) OVAJ JE LUD 100%!  U "fordovom" terencu vozio Brankovim mostom U SUPROTNOM SMERU!

Vesti

(ŠOKANTAN VIDEO) OVAJ JE LUD 100%! U "fordovom" terencu vozio Brankovim mostom U SUPROTNOM SMERU!

Podeli vest

Neverovatna scena zabeležena je na Brankovom mostu u Beogradu, kada je vozač "fordovog" terenca iz pravca Novog Beograda krenuo prema centru levom stranom mosta, odnosno jednom ot tri trake koje idu u suprotnom smeru!

Vozači koji se su tom momentu našli na mostu bili su potpuno šokirani, a vozila koja su mu išla u susret s mukom su izbegavala "poludeli" terenac. U jednom momentu on se umalo sudario sa autobusom GSP!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, vozač koji je ovaj nesvakidašnji incident napravio juče oko 18.30 časova, priveden je noćas oko 2.30, kada se vraćao iz Pančeva.

Informer

On je odmah odveden kod sudije, koji mu je odredio policijsko zadržavanje.

Kako saznajemo, vozač, koji ima 46 godina, pokušao je da se opravda tako što je sudiji rekao da je samo želeo da testira da li će policija uopšte ragovati na ovakav prekršaj?!

U svakom slučaju, njega očekuje ozbiljna kazna, a bez obzira na razlog i ishod, za ovakvu budalaštinu moraš da budeš lud. 100 posto.

Pogledajte:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zemun

pre 6 godina

Taj je prvo za lecenje recimo 10 godina zatvorske psihijatriske bolnice ,da ga dobro dopinguju da ne zna ni gde je levo a ni desno a posle jos 5 godina teskog rada u kamenolomu .Recimo ko sto je bio goli otok .Ne daj boze da je udario recimo trudnicu sa decom u kolima....

slobodan blok70

pre 6 godina

Predizborne provokacije! Verovatno ce sad skociti dusebriznici da ga brane. Proveravao covek reakciju policije, kako da ne. Sada neka proveri i Sud kada ga rebne zbog izazivanja opste opasnosti. Ovo nema veze sa saobracajem i neka taj gospodin odlezi bar godinu. Konj od 50 godina glumi buntovnika bez razloga u vozilu koje vredi kao jednosoban stan koji 90% gradjana ne moze sebi da priusti, cak ni uz kredit derikoza. Fuj

putnik

pre 6 godina

sve je vise bahatih u saobracaju.problem je sto neduzni stradaju u voznji,kaznena politika je blaga.

Mena

pre 6 godina

Bas fino. Sada ce 100% biti siguran da je policija reagovala, da je on lagao, razlog nije to, a da je mozda i za neku drugu ustanovu, pa ce videti kada ce izaci, jer ce institucije reagovati.

Bgd

pre 6 godina

Za ovakve morone jedini lek je trajna izolacija.

Velja

pre 6 godina

Ali policija... On vozio u 18:30 a oni ga uhapsili tek u 2:30... Vrh

Shone

pre 6 godina

Odlicno policija odradila posao uhapsili ga u 02 30.Mogao je pobiti i unakaziti 1000 ljudi.Svaka cast za brzu reakciju i nove kamere

Jasim

pre 6 godina

Čovek je kralj I ja ga razumem On je građevinar da je političar o ovome bi pisali za 20 godina To je nasa država

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija