• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

26.02.2018

08:37

NEVIĐENI HOROR KOD JAGODINE! Otac punih sedam godina SILOVAO SINA (14), pa mu pretio da će ga UBITI SEKIROM AKO NEKOM KAŽE!

Vesti

NEVIĐENI HOROR KOD JAGODINE! Otac punih sedam godina SILOVAO SINA (14), pa mu pretio da će ga UBITI SEKIROM AKO NEKOM KAŽE!

Podeli vest

D. P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina silovao sina D. P. (14) u selu Ribari kod Jagodine.

Nasilnik je uglavnom pijan uz pretnje nasrtao na mališana i iživljavao se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dečak požalio komšinici. Prema rečim izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pakao maloletnog dečaka počeo je kada je krenuo u prvi razred.

- Mališan se 2011. godine vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. D. P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po telu i skinio u mu pantalone. Dečak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspešno. Monstrum je udario mališana, a onda se zverski iživljavao nad njim - kaže izvor i dodaje da je otac otad zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne sme da kaže šta njih dvojica rade između četiri zida. Nasilnik je u avgustu prošle godine prebio dečaka, a potom ga više puta silovao.

LJUBIŠA PET GODINA SILOVAO I PODVODIO SVOJU PASTORKU (15), prijateljima je prodavao za 100 evra!

- Preko odeće mu je dodirivao polni organ, a D. P. je u jednom trenutku uspeo da se izvuče i pobegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dečak se, uplakan i nem od bola nije pomerao sa kreveta - tvrdi izvor.

Prema njegovim rečima, posle svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

- Gađao je nesrećnog dečaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, pretio da će ga ubiti sekirom i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Pretio je dečaku da će ga zaklati ukoliko bude nekom rekao za "njihovu tajnu" - dodaje izvor.

JEZIVA PRIČA IZ SELA VRAČEVIĆI! Kad god se napije, GORAN SILUJE MAJKU!

Za sve se saznalo nakon što je dečak skupio snagu i sve ispričao komšinici koja je slučaj odmah prijavila policiji.

Policija je uhapsila oca, a maloletni D. P. je smešten u hraniteljsku porodicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 6 godina

Selo se zove Ribare, a ne Ribari. Pod Rtnjem je Boljevac, a ne Boljevci, itd.

Sova

pre 6 godina

Jedva procitah ovo ali bi znao kako ovo da resim! Gore i od najgoreg horora

Golub

pre 6 godina

Odmah ludaka na ulicu vezati da ga 7 dana sci prolaznici pljuju a potom vesanje. Za drugo nije zasluzio.

Sara

pre 6 godina

Ovo je toliko užasno da se čovek zapita kako je uopšte moguće ovakvo zlo. Ne znam koja kazna može biti adekvatna.

deda Raša

pre 6 godina

Koji je to zakon koji moze ovakvog osloboditi smrtne kazne? Koji je to advoka - pravnik koji ima morala da brani i stiti ovakvog zlotvora. Ovako nesto uciniti, svom detetu je samo za smrtnu kaznu.

Ana

pre 6 godina

Svega toga ne bi bilo kad bi bile legalization javne kuce!

goran ujce

pre 6 godina

Dzukelu treba muciti ne streljati . Boze mili, to je monstrum...Ljudi se bore da imaju dete. Ovo je demon. Kakvo lecenje ,,ima li sram i stra od Boga i ljudi.. Nikad do kraj zivot da ga puste...Treba ga u prdekanu stavidi do seksualne manijake,,,

gaci

pre 6 godina

za ovakvo g...no od coveka malo je smrtna kazna vesanjem......

Nina

pre 6 godina

Treba ga komadati na parcad dok god ima zivota u njemu.

Tanja

pre 6 godina

Nikad u svom zivotu monsrruoznije nesto nisam cula niti pročitala! Ovaj svet treba da nestane u pepelu!

zlata

pre 6 godina

Boze dragi,ovaj otac ne zasluzuje da zivi! Koji monstrum!Decak ce traume nositi citav zivot,potreban je tim strucnjaka koji maksimalno treba da mu pomognu.

Demir

pre 4 godine

Citam horor Ali ne verujem svojim ocima I svom razumu. Zar treba postojati manja kazna od smrtne za ovakvo sadomazohisticko ponasanje. Gde je majka, Gde su baba, deda, drugari, zrtvini? Ne mogu da poverujem da je horor trajao sedam godina! Tu nesto ne stima. Prica je suvise surova, neljudska da bi bila istinita. Dajte propratite ovaj slucaj PA da vidimo sta ce Sud reci!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija