• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

26.02.2018

20:01

SAŠA JANKOVIĆ HOĆE MRTVU JELENU DA ISKORISTI ZA KAMPANJU!?  Lider PSG nagovara Đilasa da objave kako istragu o Jeleni Marjanović koči vlast, JER ŠTITI TAJKUNA UBICU!

Vesti

SAŠA JANKOVIĆ HOĆE MRTVU JELENU DA ISKORISTI ZA KAMPANJU!? Lider PSG nagovara Đilasa da objave kako istragu o Jeleni Marjanović koči vlast, JER ŠTITI TAJKUNA UBICU!

Podeli vest

Lider PSG predložio Đilasu da u petak uoči izborne tišine objave kako istragu o Jeleni Marjanović koči vlast jer štiti tajkuna-ubicu * Tako ćemo sigurno dobiti bar deset odsto novih glasova, ubeđivao Janković Đilasa

Lider PSG, Đilasov potrčko Saša Janković planira da zloupotrebi zverski ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović samo da bi osvojio više glasova na izborima u Beogradu, saznaje Informer.

Janković je Draganu Đilasu prošle nedelje detaljno izložio plan kako da značajno podignu rejting poslednjeg dana kampanje. On predlaže da zajedno sa Đilasom i Jeremićem u petak, neposredno uoči izborne ćutnje, sazove vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj bi saopštio da ima dokaze kako vlast namerno koči istragu Jeleninog ubistva i da skoro dve godine štiti pravog ubicu koji je, navodno, jedan jako moćan tajkun!?!

Ne preza ni od čega

Kako saznajemo, Dragan Đilas bar za sada nije prihvatio Jankovićev predlog, a i Vuk Jeremić je protiv jer smatra da takav potez lako može da bude kontraproduktivan.

Sve je ovde jasno
Čovek je očigledno politički nekrofil i tu nema šta da se dodaMilenko Jovanov, potpredsednik SNS

- Janković je više od sat vremena ubeđivao Đilasa da bi trebalo optužiti Vučića i njegovu vlast da štite pravog ubicu Jelene Marjanović. Tvrdio je čak i da ima neke policajce i ljude iz BIA koju su spremni da im dostave papire i nekakvu dokumentaciju koji dokazuju veliku zaveru... Uveravao je Đilasa da bi njihova koalicija uoči izbora na ovaj način sigurno dobila bar deset odsto novih glasova koji bi mogli da budu odlučujući u borbi za vlast u Beogradu - prenosi naš sagovornik, inače jedan od najbližih Đilasovih saradnika koji ne krije da je zaprepašćen predlogom lidera PSG.

Prema rečima naših izvora, male su šanse da Đilas prihvati predlog Jankovića, ali nije nemoguće da će lider PSG, ipak, odlučiti da sam, na svoju ruku, povuče ovaj potez.
- Đilas je ljut na Jankovića i zato što je u poslednje dve nedelje u više navrata pominjao pokojnog glumca Nebojšu Glogovca, što je izazvalo gnev među biračima. Taj potez, prema Đilasovom mišljenju, naneo je ozbiljne gubitke izbornoj listi... Zato je Đilas sada jako obazriv prema predlogu da se u kampanji iskoristi priča o Jeleni Marjanović - zaključuje izvor Informera.

Saša Janković i Dragan Đilas juče nisu odgovarali na pozive i poruke novinara Informera.

Gde je smrt, tu je on...

Na drugoj strani, poslanik SNS Milenko Jovanov podseća da je baš nedavno ukazao na Jankovićevu sklonost ka smrti i mrtvima.
- Gde god je smrt, tu je nekako i Janković. On u svakoj izjavi pominje smrt, direktno ili metaforički. Čovek je očigledno politički nekrofil kakvog srpska javna scena ne pamti i nema šta tu još može da se doda - podvlači Jovanov.

VUČIĆ 41,3%, ĐILAS 13%! POSLEDNJE ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNENJA PRE IZBORA U BEOGRADU!

(VIDEO) BELI: ĐILASOV SAŠA JANKOVIĆ ME JE NAGOVARAO DA ODUSTANEM OD IZBORA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 6 godina

Ovaj Sorošev potrčko ne preza ni od čega, sve će da uradi samo da se dokopa vlasti.

Orleanka

pre 6 godina

Saša Janković je veliki manipulator! Zloupotreba mrtve pevačice je za svaku osudu!

Mila

pre 6 godina

Janković neće uspeti u svojoj podloj nameri. Razotkriven je na vreme.

Sanja

pre 6 godina

Ne mogu da verujem [ta sve koriste u kampanji.

Misko

pre 6 godina

Ne zna covek sta da kaze za Jankovica vise, ovo je strasno. On je covek koji je spreman na sve.

dasa

pre 6 godina

Kako mu nije sramota da i nju koristi u ovoj prljavoj kampanji,

jana

pre 6 godina

Sramota od Jankovica, kako ga vise nije sramota.

Sale

pre 6 godina

Ovo samo pokazuje koliko ovi ljudi nemaju srama,koliko su bolesni...pustite jadnu zenu da pociva u miru

Ljubinko

pre 6 godina

Janković je odavno dotakao dno. Čovek nema skrupule niti morala. Sve što je imalo malo mozga pobeglo je i PSG-a!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija