• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slađana Tasić

28.02.2018

14:13

DETALJI NEZAPAMĆENOG UBISTVA U TRGOVIŠTVU: Sinovi i ranije maltretirali Majku!

Vesti

DETALJI NEZAPAMĆENOG UBISTVA U TRGOVIŠTVU: Sinovi i ranije maltretirali Majku!

Podeli vest

Javorka Aleksić (68) iz Trgovišta, za čije su brutalno ubistvo osumnjičeni njeni sinovi Dejan (30) i Martin (38), trpela je fizičko nasilje i ranije

Vranjska policija uhapsila je braću Dejana i Martina Aleksića iz Trgovišta, pod sumnjom da su golim rukama pretukli do smrti svoju majku Javorku Arsić. 

Braća su osumnjičena da su izvršila krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su oni rukama više puta udarali majku sa kojom su živeli u zajednici, nakon čega je od zadobijenih povreda ona preminula.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, nesrećna žena je preminula u petak, a slučaj je policiji u ponedeljak prijavio mrtvozornik koji je pozvan da izda potvrdu o smrti.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN! SINOVI BRUTALNO PRETUKLI MAJKU, nesrećna žena preminula od posledica batinjanja!

Prema rečima Višeg javnog tužioca u Vranju Danijele Trajković, čekaju se rezultati obdukcije, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme smrti pokojnice.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju je potvrđeno da ovo nije prvi put da je Javorka trpela fizičko zlostavljanje svojih sinova.

Prošle godine je ovo tužilaštvo podiglo optužni predlog protiv Dejana Aleksića zbog nasilja u porodici. On je tada bio osumnjičen da je majku gađao šerpom u glavu i naneo joj povrede, ali na žalost, taj slučaj nije dospeo do suda. 

Prema priči nekih meštana Trgovišta, Javorka je bila slepa, ali je ipak uspela da, kao udovica, sama podigne trojicu sinova, od kojih je najstariji napustio porodični dom kada se oženio.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenoj braći je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužilaštvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija