• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

28.02.2018

19:24

JEZIVI DETALJI PORODIČNOG NASILJA! Braća nasmrt pretukla majku, tri dana UNAKAŽEN LEŠ DRŽALI U KUĆI!

Vesti

JEZIVI DETALJI PORODIČNOG NASILJA! Braća nasmrt pretukla majku, tri dana UNAKAŽEN LEŠ DRŽALI U KUĆI!

Podeli vest

Braća Martin (38) i Dejan Aleksić (30) uhapšeni su u ponedeljak jer su nasmrt pretukli majku Javorku (68) u porodičnoj kući u Trgovištu!

Stravično ubistvo dogodilo se 23. februara, a Martin i Dejan su naredna tri dana proveli u kući pored majčinog unakaženog leša! U ponedeljak je Dejan pozvao policiju i prijavio da je njegova majka umrla prirodnom smrću, ali policajci su odmah shvatili da je Javorka nasmrt pretučena, pa su oba brata odmah uhapšena!

Često se opijali

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Martin i Dejan su se često opijali, kad god bi imali nešto novca, koji bi obično uzimali od majke.

- Tačan motiv ubistva tek treba da se utvrdi istragom, ali

Monstrum

Dejan je prošle godine majku gađao šerpom i povredio joj glavu, ali taj slučaj nije dospeo do suda

Izvor iz tužilaštva

pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa između majke i sinova. Javorka je, verovatno, zamerila sinovima što ne rade i sve pare iz kuće potroše na alkohol. Moguće je i da kobnog dana, u petak, nije htela da im da pare, pa su i Martin i Dejan nasrnuli na nju - kaže naš izvor.

Nasilnici su nesrećnu staricu više puta šakama izudarali po glavi i telu.

- Krvnički su je tukli dok Javorka nije preminula. Majčin leš ostavili su u sobi, zaključali vrata i ostavili ga tako naredna tri dana. Pošto su se komšije raspitivale za Javorku i postalo im je sumnjivo što je nema, Dejan je u ponedeljak pozvao policiju i rekao da je njegova majka preminula. Međutim, kad je patrola stigla u porodičnu kuću Aleksića, zatekla je Javorkin leš sa brojnim povredama po glavi i telu. Bilo je očigledno da je nesrećna starica bila brutalno pretučena - naveo je naš sagovornik.

Po odobrenju nadležnog tužilaštva u Vranju, Martinu i Dejanu određeno je zadržavanje do 48 sati, a Javorkino telo je prebačeno na obdukciju, kako bi se tačno utvrdilo koje povrede su bile fatalne po nju.

- Braća Aleksići se terete za teško ubistvo, za šta im preti do 40 godina zatvora. Dejan i Martin su na saslušanju priznali zločin, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana - objasnio je naš izvor.

Gađao je šerpom

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno nam je da je Javorka i ranije trpela zlostavljanje svojih sinova. Prošle godine je ovo tužilaštvo podiglo optužni predlog protiv Dejana zbog nasilja u porodici.

On se tada sumnjičio da je majku gađao šerpom i povredio joj glavu, ali taj slučaj, međutim, nije dospeo do suda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija