• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

09:25

Mladići ucenjivali devojčicu (15) SNIMKOM SEKSA, PA JE TERALI NA ORGIJE!

Vesti

Mladići ucenjivali devojčicu (15) SNIMKOM SEKSA, PA JE TERALI NA ORGIJE!

Podeli vest

Policija iz Petrovca na Mlavi podnela je 26. februara krivične prijave protiv mladića N. M. (17) i N. B. (17) zbog sumnje da su prošlog leta ucenjivali tada 15-godišnju S. M. snimcima seksa s njenim dečkom! 

Obesni mladići su je mesecima primoravali na seks sa njima i njihovim drugarima, preteći joj da će snimke seksa objaviti na društvenim mrežama!

Stravična tortura trajala je mesecima, sve do februara, kad je devojčica konačno smogla hrabrosti i prijavila policiji svoje mučitelje.

Manijaci
Najmanje desetorica su imala seks sa S. M., a da sve bude još gore, svi su je i snimali tokom orgijanjaIzvor iz istrage

Kako smo saznali od izvora iz istrage, S. M. je prošle godine pristala da je njen dečko snimi tokom seksa. Međutim, kad je u leto 2017. raskinula s njim, gorko je zažalila.

- Taj snimak seksa je nekako došao do N. M. i N. B. Oni su odmah došli na ideju da je ucene tim snimkom kako bi i s njima dvojicom imala seks. Devojčica je pristala, plašeći se da će oni stvarno objaviti taj snimak na društvenim mrežama, ali N. M. i N. B. se tu nisu zaustavili - priča naš izvor.

Bahati mladići su više puta terali S. M. na seks, a potom su počeli da je teraju na odnose i sa njihovim drugovima.

- Devojčica je iz straha pristajala na sve njihove zahteve. Počeli su da se ređaju mladići jedan po jedan, a onda su ucenjivači počeli da organizuju i orgije sa nesrećnom devojčicom. Bilo ih je najmanje desetorica sveukupno. Da sve bude još gore, svi mladići koji su imali seks sa S. M. su je i snimali tokom orgijanja - kazao je naš sagovornik.

OVAKO JE STARLETA PORNO-SNIMKOM UCENJIVALA BIZNISMENA! Uhapšena Anabela Šćekić zvana Tigrica, ZA OTKUP TRAŽILA 20.000 EVRA!

Posle višemesečne torture, S. M. je shvatila da se nikad neće osloboditi ucenjivača, pa je u februaru otišla u policiju.

- Devojčica je do detalja ispričala kroz kakvu je torturu prošla. Dvojica ucenjivača su potom privedena i protiv njih je podneta krivična prijava Višem sudu u Požarevcu zbog silovanja. Međutim, s obzirom na to da su maloletni, nije im određen pritvor do 30 dana i pušteni su da se brane sa slobode - objasnio je naš sagovornik.

O ovom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad u Petrovcu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petarr

pre 6 godina

Da je cerka nekog sudije... kako bi on presudo A policajca... ma kakav zakon bre, kakvi maloletnici, zna se gde im je mesto

Sreten

pre 6 godina

Kakav pakao od zivota bi vam priredio,pozeleli bi da nikad niste izasli iz majcine utrobe.Ali zasigurno vas pakao i ceka.Samo stepljenja.

Marko

pre 6 godina

Ovim klincima dati najstrozu moguću kaznu, ali mene brine to sto devojcica sa 15 god ima sex, i jos pristaje da se snima sa deckom.. Pa kao ajde sa dvojicom, pa sa trojicom.. Jel se navodi negde da li devojcica ima povrede od nasija? Klinci si krivi za ucenu, ali opet sama je decku dozvolila da je snima, ona im je dala materijal za ucenu.. Malo i sa njenim roditeljima popricati..

Ron Jeremy

pre 6 godina

Биће да им притвор није одређен не зато што су малолетни (јер то није законско ограничење) већ зато што имају тате.

BorisDe

pre 6 godina

Šta ima da se seksa sa 15 godina, pa zar nije "18" nebeska granica. To su krivi roditelji od tih što snimaju i ucenjuju i isto tako i od ove sa 15 godina. Svi u kompletu.

Ljube

pre 6 godina

Gde ti živiš? Pa danas devojčice kreću sa seksom sa 12 godina. Odakle im ideja da se snimaju? Pobogu pa zar im treba bolji primer i podstrek od rijalitija poput parova ili zadruge?

Rzdoje

pre 6 godina

Ako su maloljetni,osuditi najstrozije.cim punoletan robija.sta ce Tek da rade posle Ako see nee kazne.

Vla

pre 6 godina

Ma kakvo sudjenje, da je moje dete ne bi nikad vise mogli da imaju sex.

rade

pre 6 godina

Iiii,šta kažete,imala je 15 godia.Bez daljeg komentara.

Vladimir

pre 6 godina

Eh sto nisam maloletan da mogu da radim sta hocu,a najveca kazna da moze da bude obavesten centar za socijalu.!Drzavo raspadas se!Pod hitno menjati zakone,narod se disciplinuje kaznama,a ne apelima!

Zvezdan

pre 6 godina

Ja sam za to da se ta stoka odma nabije doživotno u zatvor uz težak fizicki rad u kamenolomu... takva gamad nece nikad dobro ciniti za drustvo.

Neznani Junak

pre 6 godina

Ovo su čiste laži. Mala je spavala dobrovoljno sa svima, ako niste znali, u pitanju je cifra oko 80, ova dva decka su samo žrtva ove Maloletnice, ali hvala Bogu istina će da izadje na videlo.

Milan233

pre 6 godina

A kako ti znas da je spavala dobrovoljno?Da bi to tvrdio moras bit siguran,dete je mozda prezivelo pravi pakao.

Sloba

pre 6 godina

Sve se plašim da su je naterali i prisilili na te orgulje

UFOLOG

pre 6 godina

Biće oslobođeni optužbi. Takav je naš zakon i sudstvo. A nesrećnoj devojci će za uvek ostati rane na duši. Tako je to kad hoćemo u EU.

Mile11

pre 6 godina

Hvalila se svuda po školi, momke je sama pozivala na te orgije, kada je videla da bruji cela skola o tome, ona da se opere, resila da ih prijavi u policiju. Ne moguće da su njih 76 imali odnose sa njom protiv njene volje.. Čak se i njen otac nije odazivao policiji zbog sramote. Jeste sve ovo sve žalosno, ali kriva je i ona..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17