• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Ć.

05.03.2018

20:35

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT! Teodora: Prete mi UBISTVOM!

Vesti

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT! Teodora: Prete mi UBISTVOM!

Podeli vest

Nepoznati muškarac zvao me je preksinoć preko Vajbera i rekao da mi porodica Zorana Marjanovića radi o glavi i da ću proći kao moja sestra Jelena. Taj poziv me prestravio, sve ću prijaviti policiji i tražiću zaštitu, kaže Teodora Krsmanović, sestra od strica Jelene Marjanović, koja je ubijena kod nasipa u Borči 2. aprila 2016

Glavnoosumnjičeni za taj zločin je Jelenin muž Zoran Marjanović, koji se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra 2017.

Zloupotrebljen FB profil

Teodora kaže da je uznemirujući poziv preko Vajbera dobila u noći između subote i nedelje.

- Nepoznati muškarac me je zvao sa nepoznatog broja, delovao mi je kao da je iz inostranstva. Kazao mi je da ima pouzdane informacije da je porodica Marjanović od podizanja optužnice protiv Zorana dva puta planirala moje ubistvo. Cilj im je, navodno, da se pokaže da je i Jelenu i mene ubio neki manijak, koji je još na slobodi, a ne Zoran, koji je u pritvoru. Prema tvrdnji tog čoveka, time su želeli da naprave alibi za Zorana i da ga izvuku iz zatvora - kazala nam je Teodora.

Ona dodaje da će tražiti zaštitu od policije, jer od tog poziva ne može da spava od straha.

- Živim sama sa cimerkom u Kragujevcu, gde studiram, i verujte da mi nije nimalo svejedno. Planiram sve da prijavim policiji, a do tada neću izlaziti iz kuće, jer se plašim. Od kada sam dobila tu dojavu, ne mogu da spavam, trzam se na svaki šum, plašim se da će neko doći i ubiti me kao moju Jelenu - navela je Teodora.

Ona je, inače, dobijala bizarne poruke i na Fejsbuku, i to sa Jeleninog profila samo nekoliko dana nakon što je pevačica svirepo ubijena!

Prva poruka sa Jeleninog Fejsbuk profila stigla je Teodori

Ne spava

Od kada sam dobila tu dojavu, ne mogu da spavam, plašim se da će neko doći i ubiti me kao moju Jelenu

Teodora Krsmanović

11. aprila 2016. godine, devet dana nakon zločina. Još uvek nepoznata osoba ušla je u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, i upitala Teodoru: "Ćao. Kako si, draga?" Šokirana Teodora pitala je tu osobu. "Ko je to?", a dobila je odgovor: "Pa znaš".

Teodora je u strahu prekinula komunikaciju, ali neko ju je sa Jeleninog profila ponovo kontaktirao dvadesetak dana kasnije, 1. maja 2016. Upitao ju je: "Šta radiš?", a Teodora je odgovorila: "Piši mi sa svog profila, pa ću možda da ti odgovorim."

Do danas, skoro dve godine kasnije, nije razjašnjeno ko je i kako ulazio na Jelenin Fejsbuk profil i zašto je plašio Teodoru.

Podsećanja radi, Teodora je u početku imala status oštećene u slučaju koji se vodi protiv njenog zeta Zorana. Međutim, taj status joj je ukinut pre nego što je saslušana u Višem javnom tužilaštvu kao prvi svedok u postupku protiv Marjanovića.

Preti mu 40 godina

Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja, kog je Jelenina porodica Krsmanović angažovala da pomogne u istrazi ubistva, zabrinut je za Teodoru i njenu bezbednost.

- Ona nas je juče (nedelja) obavestila da ju je neko preko Vajbera upozorio da pripazi na svoj život. Nakon konsultacije sa našim saradnikom, penzionisanim pukovnikom policije Nedžmedinom Mehmetajem, obavestili smo je da odmah obavesti MUP na broj 192, jer jedino policija ima mogućnost i resurse da proceni njenu bezbednosnu situaciju i primeni adekvatne mere - kazao je Šipka.

Podsetimo, Jelenin leš je pronađen 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, a utvrđeno je da je ubijena dan ranije, na tom istom mestu. Jelenin muž Zoran je od početka bio sumnjiv policajcima, ali je uhapšen tek 15. septembra 2017, nakon 17 meseci istrage. Protiv njega je podignuta optužnica za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina robije. 

Zoran joj rekao da će još neko biti ubijen

Teodora Krsmanović kaže da ju je upozoravajući poziv preko Vajbera odmah podsetio na jedan susret sa Zoranom Marjanovićem u martu 2017, šest meseci pre nego što je uhapšen za Jelenino ubistvo.

- U to vreme u medijima se pojavila informacija da je pored Jelenine spomen-ploče na mestu ubistva u Borči pronađen neki kolac. Ja sam tada došla u Beograd da vidim Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu i sedela sam sa njim u igraonici dok se Jana igrala. Videvši vest o kolcu, Zoran je prokomentarisao: "Ovo je znak da će još neko od Jelenine porodice biti ubijen". Taj njegov komentar još mi odzvanja u ušima - kaže Teodora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 6 godina

Cudno je da je gospdjica “izbrisala” taj poziv sa svog telefona pa tek onda razglasila/ prijavila ovaj poziv

Milica

pre 6 godina

Vecina ljudi oko pokojne Jelene, a i listing / vestacenje telefona potvrdjuje da Teodora nije, dugo vreme pre ubistva, imala kontakt sa pokojnom Jelenom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija