• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

06.03.2018

13:40

MISTERIOZNA SMRT VOJNIKA SA KOŠARA! Supruga Dragana već 10 meseci TRAŽI ISTINU O TOME KAKO JE UMRO NJEN MUŽ!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT VOJNIKA SA KOŠARA! Supruga Dragana već 10 meseci TRAŽI ISTINU O TOME KAKO JE UMRO NJEN MUŽ!

Podeli vest

Nenad Cvetković (39), radnik iz Mrtvice kod Vladičinog Hana i nekadašnji vojnik na karauli Košare, preminuo je pre deset meseci, a njegova porodica i supruga Dragana sumnjaju da će ikada saznati šta se stvarno dogodilo u noći između 21. i 22. maja prošle godine, jer istraga o ovom slučaju još uvek nije završena

Prema priči Nenadove supruge Dragane, 21. maja u toku popodneva, Nenad se javio sinu i rekao da ide da prošeta, otišavši putem koji je vodio u pravcu naniže od njihove kuće.

- Nenad čitavu noć nije dolazio kući, a tek kada sam ujutru oko sedam časova povela dete u školu, videla sma ga kako nailazi  ka kući iz sasvim drugog pravca. Bio je sav mokar, izgreban, prljav, obrva mu je bila izgulena - priča Dragana i dodaje: 

- Pozvala sam svekra i svekrvu da nam priteknu u pomoć, zvali smo hitnu pomoć, ali oni nisu imali vozilo da dođu, pa je stigao taksi, kojim smo ga odvezli do hitne pomoći u Vladičinom Hanu. Dok smo ga presvlačili videli smo da je sav bio u modricama, koje su naročito bile vidljive na leđima, rukama i nogama. Posumnjali smo da je pretučen - seća se supruga Dragana.

Ona dodaje da joj Nenad nije rekao da je pretučen, već da je odgovorio da je išao u šumu da bere pečurke.

- Kada je u hitnoj pomoći doktorka videla da ima modrice, zvala je policiju. Onda smo ga poveli na „plućno" odeljenje, on je u hodniku pao. Lekari su ga vratili u hitnu pomoć na reanimaciju, gde je ubrzo i preminuo. Nakon sahrane, dali smo izjave policiji i do dana današnjeg ne znamo šta se tačno desilo - kaže Dragana.

S.T.

Nenad i Dragana Cvetković

U vezi ovog predmeta Više javno tužilaštvo u Vranju vodi istragu. 

U saopštenju iz VJT u vezi ovog događaja kažu da se još uvek vrši provere preko nadležne Policijske uprave u Vranju na sve okolnosti vezane za smrt Nenada Cvetkovića.

"Dana 22. maja 2017. godine oko 10.05 Policijska stanica u Vladičinom Hanu obaveštena je od strane Doma zdravlja u Vladičinom Hanu da je po prijemu i ukazanoj medicinskoj pomoći u prostorijama hitne mediciske pomoći preminio Nenad Cvetković. 

Lice je dovedeno od strane supruge i oca, kojom prilikom su isti izjavili da je lice noć provelo van kuće. 

Nenad Cvetković prilikom prijema je svestan, pokretan i otežano je  disao, da bi prilikom odvođenja na rengensko snimanje preminuo.

Po ovlašćenju tužilaštva policija je izvršila uviđaj lica mesta, a mrtvozornik izvršio pregled tela. Tužilaštvo je naložio obdukciju, koju je sproveo Zavod za  sudsku medicinu u Nišu.

Prema nalazu ove ustanove, smrt je neposredno nastupila usled trovanja insekticidom (etiolom), potpomognuta prelomom dva rebara. Konstatovano je kod pokojnika i prisustva alkohola u krvi i mokraći.

Takođe, su  pored povrede rebara, veštaci evidentirali ogrebotine i razderno nagnječne rane, za koje su  su se sa velikom verovatnoćom izjasnili da su nastale ponavljanim padovima na neravne površine.

Obrađivač predmeta još uvek vrši provere preko nadležne policijske uprave u Vranju na sve okolnosti vezane za smrt Nenada Cvetkovića", navodi se u saopštenju VJT.

Pokoji Nenad Cvetković iza sebe je ostavio dva maloletna sina i suprugu.

Nenadova porodica sve vreme smatra da istraga treba da pokaže pravu istinu kako je došlo do toga da je on bio u takvom stanju, posle čega je preminuo, kao i gde je proveo noć i kako je zadobio sve povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija