• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

06.03.2018

23:25

SA ŠEST METAKA UBIO POZNANIKA, DOBIO 18 GODINA! Osuđeni za svirepi zločin u fast-fudu, BRANIO SE DA JE BIO PIJAN I DROGIRAN?!

Vesti

SA ŠEST METAKA UBIO POZNANIKA, DOBIO 18 GODINA! Osuđeni za svirepi zločin u fast-fudu, BRANIO SE DA JE BIO PIJAN I DROGIRAN?!

Podeli vest

Vladica Pušica (33) osuđen jer je 8. oktobra 2017. sa šest hitaca iz pištolja ubio Sašu Ćubovića (33), samo zato što ga je ovaj zamolio da se ne svađa sa devojkom

Sudija Višeg suda u Čačku osudio je juče Vladicu Pušicu (33) na 18 godina zatvora zbog ubistva Saše Ćubovića (33) 8. oktobra 2017. godine u restoranu brze hrane! Pušica je hladnokrvno likvidirao Ćubovića sa šest hitaca iz pištolja samo zato što ga je ovaj zamolio da se ne svađa sa svojom devojkom!

Maksimalna kazna

Kako smo saznali, Pušica je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 18 godina za ubistvo i zbog nedozvoljenog nošenja oružja.

Advokat Mileta Maslarević objasnio je da je Pušica dobio 14 godina za ubistvo, a još pet godina za nedozvoljeno oružje, ali je jedinstvenom kaznom dobio ukupno 18.

Porodica ubijenog Ćubovića je od početka postupka bila ogorčena na tužilaštvo jer Pušicu nije teretilo za teško ubistvo, za šta bi on mogao da dobije do 40 godina, već samo za "obično" ubistvo, za šta je maksimalna zaprećena kazna 15 godina. 

Međutim, zločin nije bio planiran i nije bio izvršen na posebno svirep način, pa je Pušici suđeno za "obično" ubistvo, za šta je dobio skoro maksimalnu kaznu.
Zločin, koji je šokirao javnost u Srbiji, odigrao se oko šest sati ujutro, a sve su snimile kamere za video-nadzor.

Saša je tog jutra s prijateljem ušao u fast-fud restoran kako bi doručkovao. Tamo je već sedeo Pušica, poprilično pijan, i doručkovao je sa devojkom. Saša se najpre pozdravio s Vladicom, jer ga je znao iz viđenja, a zatim je s prijateljem seo dva stola dalje od njega. 

Pijan i drogiran
Pušica je mirno priznao zločin, pravdajući se da je bio pijan i drogiran

Nekoliko minuta kasnije Pušica je počeo da se svađa sa devojkom, vikao je na nju, a Saša mu je samo rekao da nije u redu da diže galamu u restoranu. Pušica je tad mirno prišao Sašinom stolu, izvadio pištolj, opalio mu jedan metak u glavu, a potom još pet u telo.

Vladica je potom otišao kući, odakle je pozvao policiju i sam se predao. Na saslušanju u tužilaštvu Pušica je mirno priznao zločin, pravdajući se da je bio pijan i drogiran.

Ovo jezivo ubistvo šokiralo je Sašine rođake i prijatelje, pogotovo jer je on samo površno poznavao Vladicu i nije imao nikakve neraščišćene račune s njim.

Debeo dosije

Što se Pušice tiče, on odranije ima debeo dosije u policiji. Sredinom avgusta prošle godine bio je ranjen u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred svog stana u Topličkoj ulici u Čačku. Policija je utvrdila da taj napad nema nikakve veze sa Ćubovićem.

- Prilikom pucnjave Pušica je pogođen u noge s tri metka, posle čega je prevezen u bolnicu u Beograd, gde se oporavio, ali se i posle toga kretao pomoću štaka. Napadač do danas nije otkriven ni uhapšen - ispričao je Informerov izvor.

Pušica je pre toga bio više puta osuđivan zbog različitih krivičnih dela i proveo je izvesno vreme u zatvoru. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoel

pre 6 godina

Sjano! Sudija je poslao jasnu poruku ubicama koja glasi otprilike ovako " ubijajte pucajte, koliko vam se svidja , nije skupo " Ako se uzme u obzir vreme provedeno u iztrazi, pa "dobro vladanje: pa dddd, eto njega sa pistoljem za par godina pred vasim vratima. Bilo bi posteno da ta vrata budu bas sudijina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija