• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

06.03.2018

21:10

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE NA MOSTU KOD BEŠKE: Kada nije uspela da ubije i sebe i majku, SAMA SE BACILA U LEDENI DUNAV!

Vesti

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE NA MOSTU KOD BEŠKE: Kada nije uspela da ubije i sebe i majku, SAMA SE BACILA U LEDENI DUNAV!

Podeli vest

Bugarska državljanka Vera Marinov Ivanova (38), skočila je u utorak oko 13.20 u Dunav sa mosta kod Beške. Ona se u hladnu reku bacila nakon što nije uspela da odvede u smrt i svoju majku Margarit Sandau. Telo nesrećne žene još nije pronađeno

Prava drama započela je nekoliko minuta pre kobnog skoka u ledeni Dunav. Tridesetosmogodišnja Bugarka je, kako saznajemo, "tojotom" u kojoj je putnik bila i njena majka, prethodno pokušala da probije zaštitnu ogradu. Po svemu sudeći, namera joj je bila da obe sunovrati u reku.

- Upravljajući "tojotom" iz pravca Beograda prema Novom Sadu, Vera Marinov Ivanova je dva, tri puta namerno udarila u metalnu zaštitnu ogradu, ali nije uspela da je probije - rekao nam je izvor iz istrage, dodajući - Tada je odustala od namere da u Dunav odvuče i svoju majku.

Prema priči očevidaca, Vera je iznenada zaustavila kola dok su još bile na mostu. Izašla je napolje i navodno majci rekla "da mora da skoči". Ova je pokušala da je odvrati, ali u tome, nažalost, nije uspela.

Nekoliko vozača je u tom trenutku bilo na mostu, pa su odmah pozvali policiju i ispričali šta se dogodilo. Pripadnici MUP su zatekli uzrujanu Margarit, koja je od šoka jedva uspela da prozbori kako je njena ćerka skočila u Dunav.

- Prošao sam preko mosta ubrzo posle strašne nesreće - kaže jedan od vozača. - Kada sam video policiju pomislio sam da se dogodila saobraćajna nesreća, ali sam onda saznao da je mlađa ženska osoba odatle skočila u Dunav.

Od udaraca su na ogradi mosta ostali vidljivi tragovi i velika je sreća da niko od drugih učesnika u saobraćaju nije povređen.

PUTOVALE U NEMAČKU

Vera i njena majka su se, po dosadašnjim saznanjima, kretale iz pravca Beograda prema Novom Sadu, i kroz našu zemlju su, kako se pretpostavlja, bile u tranzitu. Po nepotvrđenim informacijama, išle su u Nemačku, gde obe rade.

DRAMA NA MOSTU KOD BEŠKE: Žena se kolima zakucala u ogradu, izašla iz vozila I SKOČILA U LEDENI DUNAV!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17