• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.03.2018

16:32

GENIJE, AL ZAMALO! UKRAO 60.000 DINARA PA PRIJAVIO POLICIJI DA JE OPLJAČKAN: Šta je mislio, da je srpski MUP pao sa Marsa?!

Vesti

GENIJE, AL ZAMALO! UKRAO 60.000 DINARA PA PRIJAVIO POLICIJI DA JE OPLJAČKAN: Šta je mislio, da je srpski MUP pao sa Marsa?!

Podeli vest

Policija je u Velikoj Plani uhapsila vozača jedne kurirske službe L. T. (25) iz Velike Plane. On se sumnjiči da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo

On je, 5. marta ove godine, prijavio da su mu dva maskirana razbojnika automobilom preprečila put, nakon čega su razbila staklo na vozilu, posekla ga nožem po ruci i otela torbicu s novcem.

Policija je operativnim radom utvrdila da je L.T. uzeo oko 60.000 dinara službenog novca od naplate isporučene robe, nakon čega je prijavio nepostojeće razbojništvo, kako bi novac zadržao za sebe. 

Takođe, utvrđeno je i da je prijavljene povrede, koje su mu navodno naneli razbojnici nožem, osumnjičeni zadobio kad je razbio staklo na vratima službenog dostavnog vozila, kao i prilikom utovara robe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno prijavljivanje, L.T. je određeno zadržavanje nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Не рекоше... - Зашто...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija